Celine Dion: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια μπροστά στον Πύργο του Άιφελ

Η καλλιτέχνιδα ποζάρει μπροστά στο έμβλημα του Παρισιού

Celine Dion: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια μπροστά στον Πύργο του Άιφελ
2'

H Celine Dion έπειτα από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της, όπου μοιράστηκε με ειλικρίνεια και χωρίς προσπάθειες ωραιοποίησης τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, όπως τον θάνατο του αγαπημένου της και, κατόπιν, τη διάγνωσή της με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου, έζησε τη μεγάλη επιστροφή της στη σκηνή και μάλιστα με μια ερμηνεία στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ, όπου τραγούδησε Εντίθ Πιάφ.

Με αυτή την αφορμή ο σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus αποφάσισε να την τιμήσει δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία της όπου, κοριτσάκι ακόμα, στην εφηβεία, με τη χαρακτηριστική μόδα της εποχής της, ψηλόμεσο σορτς και πουκάμισο, ποζάρει μπροστά στο έμβλημα του Παρισιού. Στη λεζάντα ο σχεδιαστής γράφει: «Η Celine. Ξέρετε πόσο πολύ την αγαπώ…».

https://www.instagram.com/p/C9700EzNc0X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια μετά την περφόρμανς έστειλε ένα μήνυμα μέσω των social media που επιβεβαίωσε ότι είναι η τραγουδίστρια της καρδιάς μας:

«Ήταν τιμή μου που ερμήνευσα απόψε, στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, και είμαι γεμάτη χαρά που επέστρεψα σε μια από τις αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω απ’ όλα, χαίρομαι που τίμησα αυτούς τους εκπληκτικούς αθλητές, με τις ιστορίες τους, ιστορίες θυσίας και αποφασιστικότητας, πόνου και επιμονής. Όλοι εσείς είστε τόσο αφοσιωμένοι στα όνειρά σας και είτε επιστρέψετε στην πατρίδα σας με ένα μετάλλιο ελπίζω και μόνο το γεγονός ότι είστε εδώ να είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Πρέπει να είστε πάρα πολύ περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά δουλέψαμε για να είστε οι καλύτεροι των καλύτερων. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι και συνεχίστε τον αγώνα, η καρδιά μου είναι μαζί σας!».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή