Κατάθεση ψυχής από τον Μιχάλη Μαρκάτη: «Έμεινα μία βδομάδα στην εντατική, με βοήθησε ο Θεός»

Για το θαύμα που βίωσε, όταν κινδύνεψε να πεθάνει μίλησε ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρκάτης
1'

Σε μία σπάνια κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Μιχάλης Μαρκάτης, σε συνέντευξή του στην «On Time».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με τον Θεό και το θαύμα που βίωσε στα 23 του, όταν έμεινε για μία εβδομά στην εντατική.

«Πιστεύω απολύτως στον Θεό. Αυτό που μου συμβαίνει εμένα σε σχέση με τον Θεό είναι μικρά θαύματα σε όλη μου τη ζωή. Τα βλέπω καθημερινά μπροστά μου τα θαύματά του. Ακόμα κι όταν, σε νεαρή ηλικία, έτρεχα με τη μηχανή κάνοντας τρέλες, με είχε σώσει αρκετές φορές. Μάλιστα, μια από αυτές τις φορές που είχα ένα ατύχημα, στα είκοσι τρία μου χρόνια, έμεινα μία βδομάδα στην εντατική, αλλά με τη βοήθεια του Κυρίου το ξεπέρασα.», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Όμως, το μεγαλύτερο θαύμα που μου έχει συμβεί είναι τα παιδιά μου. Και όχι μόνο. Μου ήρθε κι ένα ακόμα παιδάκι, χωρίς να το ζητήσω. Ο Θεός μού χάρισε ένα παραπάνω δώρο. Πιστεύω ότι τον έχω δίπλα μου, με καθοδηγεί και με βοηθάει να παίρνω τις σωστές αποφάσεις σε κάθε αδιέξοδο. Έχω πάει μερικές φορές στο Άγιο Όρος, τελευταία ήταν πέρυσι. Έχω ζήσει πολύ σημαντικές στιγμές εκεί.», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μιχάλης Μαρκάτης.

Σχετικές ειδήσεις