Η Γη της Ελιάς: Νέοι έρωτες, ένας θάνατος και πολύ μυστήριο στον 4ο κύκλο

Τα νέα επεισόδια στη «Γη της Ελιάς» αναμένονται από το κοινό και θα έχουν πολλές ανατροπές
2'

Είναι από τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών, λόγος για τον οποίο έχει πάρει το πράσινο φως για τέταρτη σεζόν.

«Η Γη της Ελιάς» έρχεται στο MEGA τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και το πρώτο καθηλωτικό τρέιλερ είναι στον αέρα.

Η Αμαλία είναι από τις ηρωίδες που θα σκορπίσει πόνο και τρόμο. Στο βίντεο την βλέπουμε να πληρώνει εκείνους που έβαλαν φωτιά στο σπίτι του πρώην συζύγου της, του Ισίδωρου, ενώ τούς κατηγορεί ότι έκαψαν άνθρωπο. Η νταντά της μικρής Αγγελικής δεν τα κατάφερε, πέφτοντας νεκρή, ενώ η πρώτη σώζεται έχοντας πανικοβληθεί. Η Αμαλία έχει ορκιστεί να εκδικηθεί Ισίδωρο και Αθηνά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρει.

Ο Στέφανος Μιχαήλ καταφτάνει στη Μάνη, με τη σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ο μόνος που γνωρίζει ποιος είναι πραγματικά ο Στέφανος είναι ο τηλεοπτικός Δημοσθένης, ο οποίος είχε δοσοληψίες μαζί του στο παρελθόν. Η Ναυσικά θα υποδυθεί μία αδίστακτη γυναίκα, μπλεγμένη σε κυκλώματα, που απαγάγει την Ειρήνη και ζητά πολλά λεφτά από τον Δημοσθένη.

Η Αριάδνη ξεπερνά τον Χρήστο και ζει μια νύχτα πάθους με τον Κουράκο, με τον πρώην σύζυγο της μητέρας της Ιουλίας. Η νεαρή προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, θα την αφήσει όμως ο Χρήστος;

Παράλληλα, η Νάνσυ -κόρη του Τζον- συνεχίζει τα παιχνίδια της και εκδηλώνει τον πόθο της για τον Μάνο. Την ίδια ώρα, spoilers θέλουν την νεαρή να συμπεριφέρεται απαίσια στη Φιλιώ και τον πατέρα της να την «πιάνει» βάζοντάς την στη θέση της. Σύμφωνα, επίσης, με διαρροές, η Μαρίνα και ο Μάνος θα περάσουν τεράστια κρίση με την πρώτη να γοητεύεται από τον Στέφανο Μιχαήλ.

Στο τρέιλερ, βλέπουμε και τον νέο παπά (Θανάσης Βισκαδουράκης) να φτάνει στην Αρεόπολη και όλοι τον υποδέχονται με χαρά. Τέλος, η γραμματέας του Κωνσταντίνου κάνει κίνηση διεκδίκησης μέσα στο σπίτι του ενώ η Βασιλική δείχνει ενδιαφέρον για τον Μιλτιάδη, μιας και τον βλέπει αγκαλιά με την μικρή Στελλίτσα και λιώνει.

Σχετικές ειδήσεις