Ιωάννα Τούνη: Σάλος στο διαδίκτυο για την influencer - «Τι δουλειά κάνει τελικά» - Πώς απάντησε

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στα επικριτικά σχόλια για τον τρόπο ζωής της και τα χρήματα που βγάζει

Ιωάννα Τούνη: Σάλος στο διαδίκτυο για την influencer - «Τι δουλειά κάνει τελικά» - Πώς απάντησε
2'

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων και της προσοχής στο ελληνικό διαδίκτυο, αφού τα βίντεο της γίνονται «τροφή» για κακεντρεχή σχόλια και επίθεση από haters.

Βίντεο στα οποία η influencer και επιχειρηματίας επιδεικνύει την χλιδάτη ζωή που κάνει ή πολύ ακριβά προϊόντα που χρησιμοποιεί δέχονται πλήθος αρνητικών και επικριτικών σχολίων, ωστόσο αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε λόγω των διακοπών της σε ελληνικό νησί.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με τον γιο τους Πάρη και φίλους τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους και μοιράζονται πολύ συχνά στιγμιότυπα.

Αυτές τις ημέρες, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στην Κέρκυρα από όπου φυσικά ανέβασε βίντεο για τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Η influencer επέλεξε να μοιραστεί πλάνα από την βίλα όπου διαμένει, λέγοντας μάλιστα ότι έχει ιδιωτική παραλία.

«Εσύ το ήξερες ότι η βίλα μας εδώ πέρα έχει και ιδιωτική παραλία;», ρωτά ξεκινώντας την περιήγηση, παρέα με μία φίλη της.

«Αυτή εδώ είναι η δεύτερη βίλα μας. Λοιπόν, κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και φτάνουμε στην ιδιωτική παραλία, η οποία έχει τόσο καθαρή θάλασσα», λέει στη συνέχεια.

Το βίντεο δεν υποδέχθηκαν όλοι θετικά, αφού αρκετοί χρήστες αντέδρασαν και σχολίαζαν οργισμένοι κάτω από το βιντεο, ρωτώντας την μάλιστα ευθέως πώς βγάζει τόσα χρήματα και με τι ασχολείται.

«Δεν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες», «Μπράβο πουλήθηκε και η θάλασσα τέλεια», «Το κράτος το ξέρει ότι έχετε ιδιωτική παραλία;» γράφουν εκνευρισμένοι followers της κατω από το επίμαχο βίντεο.

Συνήθως η Ιωάννα Τούνη απαντά σε τέτοιου είδους επιθέσεις, με βίντεο, τα οποία είτε είναι εξομολογητικά, είτε χιουμοριστικά, όπως αυτή τη φορά, που επέλεξε να ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει το μπάνιο της σε μία πισίνα, με τη λεζάντα «Και τι κάνει αυτή η Τούνη; Δουλεύει κάπου;», στο οποίο δέχθηκε αρκετά προσβλητικά σχόλια, όπως: «Ζει από το σώμα της», «Δουλεύει το κορίτσι στο δρόμο και στο κρεβάτι δύσκολο το μεροκάματο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή