Ποιες σειρές θα προβάλλονται καθημερινά τη νέα σεζόν

Τα κανάλια επενδύουν στη μυθοπλασία και στοχεύουν στην καθημερινή συνήθεια

Ποιες σειρές θα προβάλλονται καθημερινά τη νέα σεζόν
3'

Τον προγραμματισμό της νέας σεζόν φτιάχνουν, αυτή την περίοδο, τα στελέχη των καναλιών πριν φύγουν για διακοπές. Η μυθοπλασία θα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια, ενώ ενδιαφέρον έχει το ποιες σειρές θα προσπαθήσουν να γίνουν καθημερινή συνήθεια.

Στο MEGA, «Η Γη της Ελιάς» θα συνεχίσει με 5 επεισόδια για αρχή, πιθανότατα από Κυριακή έως και Πέμπτη, ενώ δεν αποκλείεται στη συνέχεια να βλέπουμε το σίριαλ από Κυριακή έως και Παρασκευή.

Στον ΑΝΤ1, για καθημερινή προβολή, προορίζεται το «Grand Hotel».
Κηφισιά 1925. Η ιστορία της εξαφάνισης μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας από ένα πολυτελές ξενοδοχείο και η απρόσμενη άφιξη του αδερφού της που θα κάνει τα πάντα για να μάθει τι της έχει συμβεί, ένας απαγορευμένος έρωτας, ανομολόγητα πάθη και αναπάντεχα εγκλήματα, είναι ο βασικός άξονας της ιστορίας. Σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη, πρωταγωνιστούν οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Καλλιόπη Χάσκα, Κόρα Καρβούνη, Μιχάλης Συριόπουλος, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Τζώρτζια Κουβαράκη. Το σίριαλ βασίζεται στο ισπανικό «Gran Hotel», που σάρωσε και έκανε τον γύρο του κόσμου.

ALPHA χωρίς καθημερινή σειρά… δεν γίνεται! Η Δανάη Παππά, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Καλλιρρόη Μυριαγκού, έρχονται με τον «Άγιο Έρωτα» που βασίζεται στη χιλιανή τηλενουβέλα με τίτλο «Perdona Nuestros Pecados». Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει και μυστικά. Δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί σε αυτό το μέρος. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κάποια είναι πιο έντονα. Βλέμματα παθιασμένα, άλλοτε γεμάτα μίσος, άλλοτε γεμάτα έρωτα. Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Τι γυρεύει σε αυτό τον τόπο ο ιερέας; Για ποια ‘δικαίωση’ μιλά και ποιες δοκιμασίες τον περιμένουν; Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

Το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα», στην ΕΡΤ1, θα συνεχίσει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων και καθημερινή προβολή ενώ «Η Παραλία» θα παίζεται σχεδόν καθημερινά. Επικρατέστερο σενάριο είναι το Δευτέρα έως Πέμπτη.

Στη δημόσια τηλεόραση, καθημερινή προβολή θα έχει η κωμωδία «Αρχελάου 5». Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και ο Δημήτρης Πιατάς, ετοιμάζονται να ενσαρκώσουν τους κεντρικούς ήρωες. Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε πολυκατοικία στο Παγκράτι και πρόκειται για μία σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες, τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση.

Στην τρέλα της Αθήνας τού σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετικοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους… Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή