Επιστρέφει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. στη Marvel - «Νέα μάσκα, ίδια δουλειά»

Λένε ότι είτε πεθαίνεις ως ήρωας, είτε ζεις αρκετά για να δεις τον εαυτό σου να γίνεται ο κακός
Jesse Grant/Getty Images for Disney
1'

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. αποκάλυψε την επιστροφή του σε ταινία της Marvel σε έναν συγκλονιστικό νέο ρόλο, εξεπλήσσοντας τους θαυμαστές των ταινιών.

Ο Τόνι Σταρκ της πραγματικότητας, θα πρωταγωνιστήσει ως ο κακός «Doctor Doom» σε μια νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Avengers» με τίτλο «Avengers: Doomsday».

Ο πρωταγωνιστής της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Oppenheimer» εξέπληξε τα πλήθη στο Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο το βράδυ του Σαββάτου, καθώς αποκάλυψε με εντυπωσιακό τρόπο τον νέο του ρόλο κατά τη διάρκεια πάνελ της Marvel.

Βγαίνοντας μπροστά από μια σειρά από παρόμοιες φιγούρες στη σκηνή, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. έβγαλε την ασημένια μάσκα του και το πλήθος αντέδρασε με ενθουσιασμό. «Νέα μάσκα, ίδια δουλειά» δήλωσε θριαμβευτικά αφού ανακοινώθηκε ότι θα υποδυθεί τον Doctor Doom στο επερχόμενο επεισόδιο της σειράς «Avengers».

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως «Iron Man» το 2008. Επανέλαβε τον ρόλο σε 10 ταινίες της Marvel τα επόμενα 11 χρόνια προτού αποχωρήσει από το franchise το 2019 μετά το «Avengers: Endgame».

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, ο Ντάουνι Τζ. είπε ότι θα επέστρεφε «ευτυχώς» στη Marvel, δηλώνοντας: «Είναι πολύ αναπόσπαστο μέρος του DNA μου».

Οι θαυμαστές, ωστόσο, είχαν υποθέσει ότι αν επέστρεφε ποτέ, φυσικά θα έπαιζε ξανά τον ρόλο του ως Τόνι Σταρκ, γνωστός και ως Iron Man - ο οποίος γνώρισε τον θάνατο του στο «Avengers: Endgame» το 2019.

Δείτε τη στιγμή της αποκάλυψης