O Τιμωρός: Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος σε έναν σκοτεινό ρόλο

Ο ηθοποιός, μετά τον «Παράδεισο των Κυριών», επιστρέφει με έναν μυστηριώδη ήρωα…

O Τιμωρός: Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος σε έναν σκοτεινό ρόλο
2'

Έχει ήδη συζητηθεί πριν κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν. Η σειρά του ALPHA «Ο Τιμωρός» έρχεται στον ALPHA για να καθηλώσει. Με πρωταγωνιστή έναν ήρωα (Δημήτρης Λάλος) ο οποίος βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος), η υπόθεση θα απασχολήσει.

Η αθωότητα των νεανικών χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο για εκδίκηση, όταν ο ήρωας καταλαβαίνει ποιος/οι είναι ο/οι υπεύθυνος/οι που καταστράφηκε η ζωή του. Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

Τον Λεωνίδα, τον άνθρωπο ο οποίος στήνει μία πλεκτάνη, μαζί με το γιο του, για να καταστρέψει τον Δημήτρη Λάλο, υποδύεται ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. «Ο ΤΙΜΩΡΟΣ είναι μια ιστορίας αγάπης, φιλίας, προδοσίας κι εκδίκησης. Μια ιστορία για τον πλούτο και την εξουσία, την απληστία και την ανάγκη του ανθρώπου να κρατήσει αυτά που έχει», λέει ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

«Ο Λεωνίδας είναι ένας επιχειρηματίας πολύ επιτυχημένος στις κατασκευές, στις εκδόσεις και ετοιμάζεται, με κάποιο τρόπο, να εισέλθει και στην πολιτική», υπογραμμίζει αναφερόμενος στο ρόλο του. «Πολυεπίπεδος, απρόβλεπτος, με πρόσχημα την οικογένεια και την ευτυχία της, έχει αποκτήσει μια τεράστια περιουσία, αλλά πίσω απ΄όλα κρύβεται η τεράστια φιλοδοξία του και η αγάπη του για το παιχνίδι της εξουσίας. Νομίζω ότι στο πρόσωπο του ΤΙΜΩΡΟΥ, ο Λεωνίδας θα βρει έναν ισάξιο αντίπαλο», καταλήγει.



Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή