Οι ωραίοι της TV - Γοητευτικοί, με μυστηριώδεις ρόλους, εισβάλλουν σε σειρές

Την ερχόμενη χρονιά, τα ονόματά τους θα απασχολήσουν πολύ το κοινό
2'

Ταλαντούχοι, γοητευτικοί, με φωτεινό άστρο να τούς ακολουθεί στην καριέρα τους, τρεις άντρες ηθοποιοί έρχονται σε πολλά υποσχόμενες παραγωγές για να απασχολήσουν.

Ταλαντούχοι, γοητευτικοί, με φωτεινό άστρο να τούς ακολουθεί στην καριέρα τους, τρεις άντρες ηθοποιοί έρχονται σε πολλά υποσχόμενες παραγωγές για να απασχολήσουν.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήδη τρελαίνει τα social media. Οι πρώτες φωτογραφίες του ως ιερέας για τη νέα παραγωγή μυθοπλασίας του ALPHA, «Άγιος Έρωτας», κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όλοι αναμένουμε να δούμε πώς ο Λάμπρος από τις «Άγριες Μέλισσες» και ο Σίμος από τον «Παράδεισο των Κυριών» θα ενσαρκώσει έναν παππά με πολλά μυστικά. Για την ιστορία, η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει και μυστικά. Δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί σε αυτό το μέρος. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κάποια είναι πιο έντονα. Βλέμματα παθιασμένα, άλλοτε γεμάτα μίσος, άλλοτε γεμάτα έρωτα. Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Τι γυρεύει σε αυτό τον τόπο ο ιερέας;

Ο Δημήτρης Λάλος μάγεψε ως Μαθιός στον «Σασμό» και αναμένεται να κερδίσει τους τηλεθεατές ως «Τιμωρός» στη νέα φιλόδοξη παραγωγή του ALPHA. Ο ήρωάς του βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι’ αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Στον τέταρτο κύκλο της «Γης της Ελιάς», στο MEGA, εισβάλλει ο Στέφανος Μιχαήλ. Ο γοητευτικός Κύπριος ηθοποιός, που αγαπήθηκε πολύ από το «Τατουάζ» στον ALPHA, επανέρχεται με έναν σκοτεινό ρόλο. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται στη Μάνη ως διευθυντής του εργοστασίου των Βρεττάκων, όντας ζευγάρι με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Όμως, έχει σχέση με το κύκλωμα του Δημοσθένη, ως ανταγωνιστής του, και θα σπείρει τον τρόμο. Μάλιστα, θα προσπαθήσει να τυλίξει στα δίχτυα του έρωτα τη Μαρίνα παρά το γεγονός ότι ξέρει ότι είναι παντρεμένη με τον Μάνο.