Katie Price: Ένταλμα σύλληψης για το πρώην μοντέλο - Δικαζόταν για πτώχευση, αλλά πήγε Τουρκία

Το πρώην μοντέλο επρόκειτο να καταθέσει για τα οικονομικά της ενώπιον ειδικού πτωχευτικού δικαστηρίου στο Λονδίνο σήμερα, αλλά δεν εμφανίστηκε
2'

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για την Κέιτι Πράις, αφού δεν παρέστη σε ακρόαση πτώχευσης την Τρίτη.

Το πρώην μοντέλο επρόκειτο να καταθέσει για τα οικονομικά της ενώπιον ειδικού πτωχευτικού δικαστηρίου στο Λονδίνο σήμερα. Η Katie κήρυξε πτώχευση τον Νοέμβριο του 2019 και για δεύτερη φορά τον φετινό Μάρτιο. Η 46χρονη προειδοποιήθηκε ότι αντιμετώπιζε σύλληψη εάν δεν παραστεί στην τελευταία ακρόαση.

Η δικαστής δήλωσε ότι η Κέιτι είχε λάβει «πολύ σαφείς προειδοποιήσεις» ότι πρέπει να παραστεί στην ακρόαση την Τρίτη.

Ωστόσο, στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι είχε αναφερθεί ότι η Πράις είχε ταξιδέψει στην Τουρκία, με μια ιστορία στο Instagram που έχει πλέον διαγραφεί και έδειχνε αυτό που φαινόταν να τρώει ένα σάντουιτς σε μια πτήση.

Σύμφωνα με τον δικαστή το ένταλμα σύλληψης δεν εκδόθηκε «ελαφρά τη καρδία», αλλά η κ. Πράις είχε προσφέρει μόνο «αποσπασματική συνεργασία» και απέτυχε να παράσχει τις «πιο βασικές πληροφορίες» σε σχέση με τις πτωχεύσεις της.

Η Κέιτι κηρύχθηκε σε πτώχευση για δεύτερη φορά τον Μάρτιο λόγω απλήρωτου φορολογικού λογαριασμού ύψους 761.994,05 λιρών. Σε ακρόαση τον Φεβρουάριο, διατάχθηκε να καταβάλει το 40% του μηνιαίου εισοδήματός της από τον ιστότοπο ψυχαγωγίας ενηλίκων OnlyFans στον διαχειριστή για τα επόμενα τρία χρόνια, σε σχέση με την πρώτη της πτώχευση. Στη συνέχεια κηρύχθηκε σε πτώχευση για δεύτερη φορά τον Μάρτιο λόγω ενός απλήρωτου φορολογικού λογαριασμού αξίας άνω των 750.000 λιρών που όφειλε στην HM Revenue &; Customs.

Η φίλη του πρώην μοντέλου Lou Anderson μοιράστηκε την είδηση ότι πετάει στην Τουρκία για μια κοιλιοπλαστική.