Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ ετοιμάζονται να γίνουν γονείς αφήνοντας πίσω τις φήμες περί διαζυγίου

«Το ζευγάρι είναι πιο κοντά από ποτέ», αναφέρει το δημοσίευμα

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ ετοιμάζονται να γίνουν γονείς αφήνοντας πίσω τις φήμες περί διαζυγίου
2'

O δεσμός ανάμεσα στον Τζάστιν και στην Χέιλι Μπίμπερ δυναμώνει συνεχώς καθώς περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους.

«Είναι έτοιμη να γίνουν γονείς. Προετοιμάζονται για τον ερχομό του παιδιού τους και είναι πολύ γλυκό», αναφέρει μια πηγή στο People τη Δευτέρα (29/07). «Είναι πολύ αφοσιωμένοι τόσο στο γάμο τους, όσο και στο να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτεροι γονείς».

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο 30χρονος τραγουδιστής και το 27χρονο μοντέλο, αντλούν δύναμη από την πίστη τους στον Χριστιανισμό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. «Είναι πολύ θρησκόληπτοι και βασίζονται πολύ στη πίστη τους. Είναι πολύ ενεργοί στην εκκλησιαστική τους κοινότητα».

Η Χέιλι πρόσφατα δήλωσε πως αυτή την περίοδο δεν είναι ιδιαίτερα κοντά με την οικογένειά της. «Δεν είμαι τόσο κοντά με την οικογένειά μου αυτή τη στιγμή επειδή θεωρώ πως είμαι πολύ ανεξάρτητη».

Ακόμη η Χέιλι μίλησε για τη σχέση της με τον Μπίμπερ και αναφέρθηκε σε κακεντρεχή σχόλια που δέχεται: Οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι τόσο άσχημα για τη σχέση μου από την πρώτη μέρα». “Ω, ”διαλύονται. Μισούν ο ένας τον άλλον. Παίρνουν διαζύγιο". Είναι σαν οι άνθρωποι να μην θέλουν να πιστέψουν ότι είμαστε ευτυχισμένοι», είπε στο δημοσίευμα.

Η πηγή συνέχισε λέγοντας ότι οι μελλοντικοί γονείς είναι ενθουσιασμένοι και απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες από το να καλωσορίσουν το μικρό τους παιδί.

Ο Tζάστιν και η Χέιλι αισθάνονται τόσο ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι καθώς η Χέιλι πλησιάζει στην ημερομηνία του τοκετού της», πρόσθεσε. 'Ανυπομονούν να κάνουν οικογένεια μαζί και είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή