Διάφανη αγάπη: Όσα μάθαμε για τη νέα μεγάλη παραγωγή του ALPHA

Η σειρά μυστηρίου θα απασχολήσει πολύ το κοινό και θα συζητηθεί…

Διάφανη αγάπη: Όσα μάθαμε για τη νέα μεγάλη παραγωγή του ALPHA
2'

Ήδη έχει μπει στη λίστα με τις πολυαναμενόμενες παραγωγές της νέας χρονιάς. Η «Διάφανη αγάπη» έρχεται στον ALPHA και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα καθηλώσει.

Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο.
Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί. Μοιρασμένος ανάμεσα
στην πραγματικότητα και την επιθυμία, ένας ήρωας θα δει τη ζωή του να χάνεται.

Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μιχάλης Σαράντης, Αννα
Μάσχα, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Θεόβη Στύλλου, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος
Νούσης, θα απογειώσουν με τις ερμηνείες τους κάθε σκηνή αφού πρόκειται για
εξαιρετικά ταλαντούχους και με θεατρικές περγαμηνές ηθοποιούς.

Κεντρικός χαρακτήρας της σειράς είναι ένας παρορμητικός αστυνομικός που δεν ακολουθεί τις διαδικασίες ούτε τις οδηγίες που του υπαγορεύουν οι ανώτεροί του. Καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του, αφού αφορά την ίδια τη δολοφονία του.

Στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης που έκανε μόνος του, αλλά αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη «μετά θάνατον ζωή», επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο και να γίνει... φάντασμα για να βρει τον δολοφόνο του.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει παράλληλα να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι δικαστικός και σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη. Ο Νίκος Ψαρράς, μιλώντας για τον ρόλο του, είπε:

«Ο Νίκος Ραγκούσης είναι ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος μέσα από το οποίο κυρίως παρακολουθούμε την εξέλιξη της ιστορίας. Είναι αναστατωμένος γιατί ο Στέφανος Λεοντής που χάνεται βίαια στην έναρξη είναι σαν γιος του. Αυτός τον έβαλε στους κόλπους της αστυνομίας και ήταν γι’ αυτόν ο καλύτερος αστυνομικός της ομάδας του, κάτι που προκαλούσε τον φθόνο των συναδέλφων του. Οι ύποπτοι είναι πολλοί και ανατροπές θα υπάρχουν σε κάθε επεισόδιο».

Σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το «ναι» στη σειρά, ο ηθοποιός δήλωσε: «Η πορεία του ρόλου και οι ανατροπές του, το πολύ δυνατό σενάριο και οι γρήγορες σκηνές. Ότι θα υποδυθώ ένα διαφορετικό χαρακτήρα από ό,τι έχω παίξει έως τώρα, το υπόλοιπο εξαιρετικό καστ, που οι περισσότεροι είναι χρόνια καλοί φίλοι, ο εξαιρετικός σκηνοθέτης μας Σπύρος Ρασιδάκης που είναι ευγενέστατος, δουλευταράς και παθιασμένος και η τόσο καλά οργανωμένη παραγωγή.

Επίσης ότι θα δουλεύουμε με κινηματογραφικούς ρυθμούς και έτσι θα έχουμε την -άγνωστη τα τελευταία χρόνια- πολυτέλεια των πολλών προβών και λήψεων!».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή