Lucy Lawless: Αγνώριστη η πολεμίστρια πριγκίπισσα Ζίνα μετά από 29 χρόνια - Πώς είναι σήμερα

Η σειρά Ζίνα, προβλήθηκε για έξι σεζόν, από το 1995 έως το 2001, με την ηθοποιό να κάνει guest εμφανίσεις κρατώντας τον ίδιο ρόλο και στη σειρά Ηρακλής

Lucy Lawless: Αγνώριστη η πολεμίστρια πριγκίπισσα Ζίνα μετά από 29 χρόνια - Πώς είναι σήμερα
1'

Πολλοί τη θυμούνται από την τηλεοπτική σειρά, Ζίνα: η πολεμίστρια πριγκίπισσα κάπου στη δεκαετία του '90.

Σήμερα, οι περισσσότεροι θα δυσκολευτούν να τη γνωρίσουν, καθώς η 56χρονη σήμερα, μελαχροινή - τότε - ηθοποιός για τις ανάγκες της σειράς, έχει επιστρέψει στο ξανθό, και με τη γενικότερη εμφάνισή της αλλαγμάνεη.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε lifestyle εκπομπή, που προβλήθηκε στις ΗΠΑ, για να μιλήσει για τη νέα σειρά στην οποία συμμετέχει My Life Is Murder.

Η σειρά δολοφονίας-μυστηρίου μεταδόθηκε για πρώτη φορά το 2019 και ακολουθεί τον χαρακτήρα της πρώην αστυνομικού, καθώς κρατά το χέρι της βοηθώντας τη δύναμη να εξιχνιάσει έναν αριθμό δολοφονιών.

Ωστόσο, η σταρ, που γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία, έδειξε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από εκείνη του πρωταγωνιστικού ρόλου της στο Xena: Warrior Princess.

Είπε στο New York Live πώς γύρισε και τις δύο σειρές στην πατρίδα της.

Ωστόσο, όταν έπαιζε τον ρόλο της Ζίνα, η εμφάνισή της ήταν εντελώς διαφορετική με μακριά μαύρα ίσια μαλλιά.

Η σειρά φαντασίας προβλήθηκε για έξι σεζόν από το 1995 έως το 2001, και έγινε λατρεία, με την ηθοποιό να κρατά τον ρόλος της και αργότερα στη σειρά Hercules: The Legendary Journeys.

Έτσι είναι σήμερα η ηθοποιός

zina.jpg

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή