Lucy Lawless: Αγνώριστη η πολεμίστρια πριγκίπισσα Ζίνα μετά από 29 χρόνια - Πώς είναι σήμερα

Η σειρά Ζίνα, προβλήθηκε για έξι σεζόν, από το 1995 έως το 2001, με την ηθοποιό να κάνει guest εμφανίσεις κρατώντας τον ίδιο ρόλο και στη σειρά Ηρακλής
1'

Πολλοί τη θυμούνται από την τηλεοπτική σειρά, Ζίνα: η πολεμίστρια πριγκίπισσα κάπου στη δεκαετία του '90.

Σήμερα, οι περισσσότεροι θα δυσκολευτούν να τη γνωρίσουν, καθώς η 56χρονη σήμερα, μελαχροινή - τότε - ηθοποιός για τις ανάγκες της σειράς, έχει επιστρέψει στο ξανθό, και με τη γενικότερη εμφάνισή της αλλαγμάνεη.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε lifestyle εκπομπή, που προβλήθηκε στις ΗΠΑ, για να μιλήσει για τη νέα σειρά στην οποία συμμετέχει My Life Is Murder.

Η σειρά δολοφονίας-μυστηρίου μεταδόθηκε για πρώτη φορά το 2019 και ακολουθεί τον χαρακτήρα της πρώην αστυνομικού, καθώς κρατά το χέρι της βοηθώντας τη δύναμη να εξιχνιάσει έναν αριθμό δολοφονιών.

Ωστόσο, η σταρ, που γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία, έδειξε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από εκείνη του πρωταγωνιστικού ρόλου της στο Xena: Warrior Princess.

Είπε στο New York Live πώς γύρισε και τις δύο σειρές στην πατρίδα της.

Ωστόσο, όταν έπαιζε τον ρόλο της Ζίνα, η εμφάνισή της ήταν εντελώς διαφορετική με μακριά μαύρα ίσια μαλλιά.

Η σειρά φαντασίας προβλήθηκε για έξι σεζόν από το 1995 έως το 2001, και έγινε λατρεία, με την ηθοποιό να κρατά τον ρόλος της και αργότερα στη σειρά Hercules: The Legendary Journeys.

Έτσι είναι σήμερα η ηθοποιός