«Καυτό» καλοκαίρι στην TV – Η μεγάλη ώρα για τη Σκορδά, το πάνελ της Γερμανού και το ΣΚ του ΑΝΤ1

Οι εκπομπές συνεχίζουν να αναζητούν πρόσωπα, την ίδια ώρα που αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις
Instagram
2'

Υποδεχόμαστε τον Αύγουστο και μόνο ένας ξέγνοιαστος μήνας δεν θα είναι για τους πρωταγωνιστές της TV. Την ίδια ώρα που τηλεαστέρες κάνουν διακοπές, κάποιοι άλλοι βρίσκονται σε επαφές και συσκέψεις για να ολοκληρώσουν τις ομάδες των εκπομπών τους.

Οι αποφάσεις στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού έχουν ληφθεί. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την 7 η σεζόν του «Καλύτερα δε γίνεται!» στον ALPHA και οι αλλαγές θα είναι αρκετές. Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Πανόπουλου και της Εβελίνας Νικόλιζα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Ναταλία Αργυράκη, όπως και ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος με τον Χρήστο Κούτρα σε ρόλο ειδικών σχολιαστών, παραμένουν.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μπαίνει στην ομάδα, όπως και η Γιώτα Κηπουρού που θα βρίσκεται στο τραπέζι όποτε η επικαιρότητα το απαιτεί. Μαζί τους θα είναι και ο Άγγελος Βουράκης, που τελικά απέρριψε την πρόταση της Φαίης Σκορδά.

Για τη Φαίη αναμένουμε από μέρα σε μέρα, από ώρα σε ώρα, την επίσημη ανακοίνωση που έχει γραφτεί εδώ και καιρό αλλά έχει μείνει στο συρτάρι. Άλλωστε, το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε χθες, οπότε η αντίστροφη μέτρηση για το δελτίο τύπου από το MEGA έχει ξεκινήσει.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει κλειδώσει, όπως και η Νάνσυ Νικολαΐδου όπως φαίνεται. Η Φελίσια Τσαλαπάτη αρνήθηκε την πρόταση, αφού θέλει να αφιερωθεί σε άλλα πρότζεκτ, και αναμένουμε να δούμε ποια ακόμα πρόσωπα θα βρεθούν στο team της ξανθιάς παρουσιάστριας. Το deal πάντως καθυστερεί και ο χρόνος τρέχει!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το τι θα συμβεί με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Αν και η συμμετοχή του στην ομάδα του Κώστα Τσουρού τα Σαββατοκύριακα ήταν σίγουρη, ρεπορτάζ θέλουν τον Αντρέα να έχει θέση στο πλευρό της Φαίης Σκορδά κάποιες ημέρες την εβδομάδα.

Στον ΑΝΤ1 μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί για το νέο infotainment μαγκαζίνο, που θα αντικαταστήσει τόσο την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη όσο κι εκείνη της Μπέττυς Μαγγίρα που αποχώρησαν από το κανάλι του Αμαρουσίου. Αν και το αρχικό δίδυμο, που ήθελαν τα στελέχη, Δημήτρης Ουγγαρέζος-Θανάσης Πάτρας δεν προχώρησε, ο δεύτερος φαίνεται ότι θα βρεθεί στο τιμόνι της νέας εκπομπής.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος αναλαμβάνει χρέη συμπαρουσιαστή, ενώ η Εβελίνα Νικόλιζα θα βρεθεί στην ομάδα. Μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες, ο Θανάσης Πάτρας έκανε follow στο Instagram τους δύο προαναφερθέντες, σημάδι που μαρτυρά συνεργασία! Να σημειωθεί ότι και ο Μίλτος Μακρίδης έχει ακουστεί ότι θα έχει συγκεκριμένο ρόλο στη νέα εκπομπή.