ALPHA: Κάνει και πάλι την ανατροπή – Ο Φάνης Μουρατίδης στην παρουσίαση του «Money Drop»

Ο ALPHA ετοιμάζεται… για δυνατό παιχνίδι στους πίνακες της Nielsen
1'

Τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει τους τηλεθεατές στις εκπλήξεις. Έτσι ο ALPHA, μετά την επιλογή του Γιώργου Θαναηλάκη για το «Deal», ρίχνει ξανά τη βόμβα του. Ο Φάνης Μουρατίδης έρχεται στην παρουσία του «Money Drop» και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

«Το Money Drop, το ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 60 χώρες κι έχει χαρίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερούς συμμετέχοντες, έρχεται στον ALPHA με τον μοναδικό Φάνη Μουρατίδη!

Έχοντας διαγράψει μία λαμπρή καριέρα στην υποκριτική, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μικρή και μεγάλη οθόνη, ο Φάνης Μουρατίδης θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Πλέον θα τον απολαμβάνουμε καθημερινά και στο Money Drop, αναλαμβάνοντας τα ηνία της παρουσίασης του συναρπαστικού τηλεπαιχνιδιού», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Το «Money Drop» αποτελεί το μοναδικό τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες ξεκινούν να παίζουν, έχοντας ήδη στα χέρια τους το έπαθλο: 200.000 ευρώ! Πόσα από αυτά τα χρήματα θα καταφέρουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού;

Γνώσεις, καλή συνεργασία και ταχύτητα χρειάζεται το κάθε δίδυμο παικτών που συμμετέχει στο Money Drop. Μόνο 8 ερωτήσεις βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς και το υψηλό χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Σε κάθε λάθος απάντηση, βλέπουν ένα μέρος των χρημάτων τους να κάνει drop δηλαδή να πέφτει στην καταπακτή και να χάνεται για πάντα. Αν όμως συνεργαστούν σωστά, συνδυάσουν τις γνώσεις τους και είναι γρήγοροι κι αποφασιστικοί, θα φύγουν από το παιχνίδι έχοντας κερδίσει ένα από τα υψηλότερα έπαθλα της ελληνικής τηλεόρασης.