Ζέτα Μακρυπούλια: Οι ευχές των φίλων της για τα γενέθλιά της και η ανάρτησή της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε την Τετάρτη (31/7) η Ζέτα Μακρυπούλια
1'

Τα γενέθλιά της είχε την Τετάρτη (31/7) η Ζέτα Μακρυπούλια, με τους φίλους της να της κάνουν πάρτυ έκπληξη και να της σβήνουν τούρτα.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός παραμένει στα 46 της πανέμορφη, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντυπωσιάζει με το φυσικό κάλλος της.

Ευγενία Σαμαρά και Δανάη Μπάρκα ήταν κάποιες από τους celebrities φίλους της Ζέτας Μακρυπούλια, που ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά ευχήθηκε στην φίλη και συνάδελφό της, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στο κορίτσι φως. Σ'αγαπώ».

Ενώ, η Δανάη Μπάρκα έγραψε: «Χρόνια πολλά πανέμορφο μέσα - έξω κορίτσι μας».

Το απόγευμα της Πέμπτης (1/8), μία ημέρα μετά τα γενέθλιά της, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Instagram από τις καλοκαιρινές διακοπές της.

«Καλή προσωπική χρονιά επίσης θα μου ευχηθώ! Χθες δεν έτυχε να κάνω κάποιο post για τα γενέθλια μου, παρόλα αυτά οι ευχές σας ήταν πολλές και αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς!Καλό Αύγουστο παιδιά! Γλεντήστε το!», έγραψε στην ανάρτησή της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σχετικές ειδήσεις