Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Έτσι ξεκινά η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Το prequel της σειράς Η Μάγισσα έρχεται την ερχόμενη χρονιά
2'

Μία από τις πολλά υποσχόμενες σειρές της νέας σεζόν θα φέρει τον τίτλο «Η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά». Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, prequel του σίριαλ που είδαμε την περσινή χρονιά, έρχεται για να καθηλώσει.

Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη του 1710, ο Νικήτας Λάσκαρης και ο Μήτρος Γερακάρης, γίνονται οι πρώτοι κρίκοι μιας αλυσίδας. Μιας μακριάς αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας. Η έχθρα τους θα σημαδεύσει, ανεξίτηλα, όλη τη σειριά τους.

Ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο. Πλέον, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών.

Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο. Ικανότατος πειρατής έχει αφήσει πια τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες. Γύρω του, έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, για να ελέγχει την περιοχή.

Τον ρόλο του Μήτρου Γερακάρη ενσαρκώνει ο Σπύρος Τσεκούρας, ενώ τον ρόλο του Νικήτα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Γιάννης Ποιμενίδης.

Οι πρωταγωνιστές & η ατμόσφαιρα

Τα γυρίσματα, να σημειωθεί, έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Σπύρος Τσεκούρας, Ελένη Σακκά, είναι λίγοι μόνο εκ των πρωταγωνιστών.

Οπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα, η αγάπη με το μίσος, το καλό με το κακό, έτσι και για κάθε Κυπριανή θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δεν θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου.

Στην αρχή αυτής της αλυσίδας είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910, που ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι, τελικά, κατάρα.

Θα είναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;», αναφέρεται στο σημείωμα που δόθηκε από το συγγραφικό δίδυμο. Ο Λευτέρης Χαρίτος είχε, με τη σειρά του, αποκαλύψει: «Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογικής. Είναι πολύ πιο “crime” ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Επειδή αναφερόμαστε στην Ενετοκρατία, υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έρχονται από τη Βενετία, γιατί υπάρχει ιταλικό στοιχείο».

Σχετικές ειδήσεις