Cardi B: Έγκυος στο τρίτο της παιδί, ενώ παίρνει διαζύγιο - «Με κάθε τέλος έρχεται μία νέα αρχή»

Η ράπερ έχει ήδη δύο παιδιά με τον Offset, μία κόρη 5 ετών και έναν γιο 2 ετών
2'

Η Cardi B ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, με μία ανάρτηση στο Instagram, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και το διαζύγιό της με τον Offset.

Η ράπερ ανέβασε δύο φωτογραφίες στις οποίες βρίσκεται σε ένα μπαλκόνι με φόντο τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης, φορώντας ένα αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα, που αφήνει ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Με κάθε τέλος έρχεται μία νέα αρχή. Είμαι ευγνώμων που έχω μοιραστεί αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έχεις φέρει περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και κυρίως ανανέωσες την δύναμή μου. Μου θύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα. Μου έχεις θυμίσει ότι δεν χρειάζεται ποτέ να πρέπει να επιλέξω μεταξύ ζωής, αγάπης και του πάθους μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ να δεις όσα με έχεις βοηθήσει να καταφέρω, όσα με έσπρωξες να κάνω. Είναι πολύ πιο εύκολο να περάσω τις ανατροπές της ζωής, τις στροφές και τις δοκιμασίες ξαπλωμένη, αλλά εσύ, ο αδελφός και η αδελφή σου μου έχετε δείξει για ποιο λόγο αξίζει τον κόπο να προχωρήσω».

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας γέμισαν τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση με ευχές και υποστηρικτικά σχόλια, με έναν να γράφει «Ό,τι κι αν έχουν να πουν τα μέσα ενημέρωσης, η Κάρντι είναι σπουδαία μαμά», ενώ άλλος έγραψε «Σου στέλνω πολλή αγάπη. Είσαι απίθανη, είσαι μία τόσο ταπεινή ψυχή και σου εύχομαι μία φανταστική και υγιή εγκυμοσύνη».

Τα νέα της Cardi B έγιναν γνωστά την ίδια μέρα που διέρρευσε ότι για ακόμη μιά φορά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο της Offset, εν μέσω φημών ότι ο 32χρονος την απάτησε, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την Kulture 5 ετών και τον Wave 2 ετών.