Πέταξαν αναπτήρα στον Νίκο Οικονομόπουλο - Ποια ήταν η αντίδρασή του (vid)

Την ώρα που ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγουδούσε κάποιος του πέταξε έναν αναπτήρα και ο τραγουδιστής διέκοψε το πρόγραμμά του για... να απαντήσει

Πέταξαν αναπτήρα στον Νίκο Οικονομόπουλο - Ποια ήταν η αντίδρασή του (vid)
Instagram
1'

Viral στα social media έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα στιγμιότυπο από συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Νίκου Οικονομόπουλου, όταν του πέταξαν στη σκηνή αναπτήρα.

Στο βίντεο στο TikTok φαίνεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, πολύ ήρεμος, να απευθύνεται στο κοινό αλλά και σε εκείνον που το έκανε λέγοντας: «Αυτός πρέπει να είναι χαζός. Χαζός είσαι ε; Εσύ πετάς τον αναπτήρα; Μπράβο, συγχαρητήρια, πάρε τα γυαλιά σου».

Σε άλλο βίντεο, από την ίδια συναυλία, ο τραγουδιστής λέει στο κοινό για το συγκεκριμένο θέμα: «Επειδή μας γράφετε στα κινητά συνέχεια και βγάζετε διάφορα πράγματα, πολλές φορές βγαίνει προς τα έξω κάτι άλλο ή κάποιοι άλλοι θέλουν να περάσουν. Πριν λίγα λεπτά εδώ πέρα κάποιος φίλος μας, μου πέταξε έναν αναπτήρα. Δηλαδή πρέπει να δεχόμαστε τους αναπτήρες στο κεφάλι μας; Δηλαδή όποιος το έκανε δεν πρέπει να το ξανακάνει. Μην το ξανακάνετε, δεν είναι ωραίο πράγμα. Δεν το κάνω για το χειροκρότημα. Αλλά μην βγάλουν αύριο πάλι στο TikTok ότι πάλι κάποιου φώναξε ο Οικονομόπουλος».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή