Τηλεθέαση: «Ζορίζονται» οι ζωντανές εκπομπές -Ποιοι παίρνουν προβάδισμα

Δύσκολα τα πράγματα για τους παρουσιαστές που επιμένουν στην τηλεοπτική αρένα το καλοκαίρι
1'

Λίγο οι διακοπές, λίγο η απουσία ολοκληρωμένου προγράμματος στα κανάλια, το αποτέλεσμα είναι ότι οι περισσότερες ζωντανές εκπομπές της καλοκαιρινής αρένας καθηλώνονται σε χαμηλότερα από το προσδοκώμενο νούμερα.

Χαρακτηριστικά, χθες Πέμπτη, το «Κοινωνία ώρα Mega» έκανε 11,1% στο δυναμικό κοινό και 12,2% στο σύνολο. Νικητής αποδεικνύεται το OPEN, το οποίο με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», κερδίζει διψήφια ποσοστά. Έτσι, χθες, έκανε 15,2% στο δυναμικό κοινό και 13,3% στο σύνολο. Στη λίστα με τα μαγκαζίνο, που ξεχωρίζουν, και η «Πρωινή ενημέρωση» του ΣΚΑΪ με 22,2% στο σύνολο αλλά μόλις 5,2% στο δυναμικό κοινό.

Στο κανάλι του Φαλήρου, το «On Line» κατέγραψε 8% στο σύνολο και 3,1% στο δυναμικό κοινό, το «Newsroom» 14,4% και 7,8% αντίστοιχα, ενώ η μοναδική ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή «Summer’s Cool» έκανε 9% στο σύνολο και 4% στο δυναμικό κοινό. Η πορεία, μάλιστα, της συγκεκριμένης εκπομπής έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια και για το αν θα υπάρξει το ίδιο σχήμα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου το Χειμώνα.

Στην prime time, το «Power of love» του ΣΚΑΪ έκανε 8,1% στο σύνολο και 5,7% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα, η σειρά «Παρά πέντε» στο MEGA έκανε 13,7% στο σύνολο και 15,8% στους τηλεθεατές 18-54.