OPEN: Τα πρώτα πρόσωπα που «κλείδωσαν» στην ψυχαγωγία

Τα στελέχη του OPEN φουλάρουν τις μηχανές για την επόμενη χρονιά

OPEN: Τα πρώτα πρόσωπα που «κλείδωσαν» στην ψυχαγωγία
1'

Το OPEN είναι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα, τις τελευταίες εβδομάδες, κυρίως λόγω της ψυχαγωγίας. Μέχρι τώρα, μετά τις αλλαγές που προέκυψαν και αφορούσαν σε εσωτερικά ζητήματα, δεν γνωρίζαμε λεπτομέρειες για το ψυχαγωγικό νέο πρόγραμμα.

Όμως, πλέον, το πράσινο φως ανάβει και οι μηχανές ξεκινούν να δουλεύουν πυρετωδώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του OPEN έχουν δώσει τα χέρια με τρία πρόσωπα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Τάσος Δούσης, Ντίνα Νικολάου και Βαγγέλης Δρίσκας, θα βρεθούν στον σταθμό με τον πρώτο να συνεχίζει την εκπομπή «Εικόνες» και τον καταξιωμένο σεφ Δρίσκα να κρατά παρέα τα Σαββατοκύριακα με το «Chef στην κουζίνα σας».

Η Ντίνα Νικολάου συζητά για το πώς θα αξιοποιηθεί, όμως η παρουσία της σε εκπομπή μπορεί να αποφέρει καρπούς αφού είναι ένα από τα δυνατά ονόματα της ελληνικής γαστρονομίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για την Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια μπορεί ακόμη να μην έχει υπογράψει με τον σταθμό, όμως ο ρόλος της θεωρείται δεδομένος τη νέα χρονιά. Η Ελένη θα βρεθεί ξανά στην πρωινή ζώνη και αυτή την περίοδο στελεχώνει την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Το επόμενο διάστημα είναι σημαντικό, καθώς θα πρέπει να διευθετηθούν λεπτομέρειες και να αρχίσουμε να βλέπουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή