«Τιτανικός»: Η «χρυσή» ατάκα που τον πληρώνει 27 χρόνια μετά

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέσα στα χρόνια 
1'

Ο «Τιτανικός» είναι μια από τις γνωστότερες ταινίες όλων των εποχών και έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του, τόσο για το καστ που είχε, όσο και για τις συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές που περιείχε.

Ο 5χρονος Ρις Τόμπσον, έπαιξε στον Τιτανικό το 1997, και ακόμα και σήμερα, 27 χρόνια μετά, συνεχίζει να έχει κανονικά έσοδα από την συμμετοχή του.

Την περίοδο εκείνη η μητέρα του 5χρονου τότε Ρις είχε δύο επιλογές: Να αφήσει τον γιό της να παίξει στον «Τιτανικό», είτε να πρωταγωνιστήσει σε ένα διαφημιστικό σποτ. Για καλή της τύχη επέλεξε το πρώτο σενάριο και ακόμη «επιβραβεύεται» για αυτό.

Ο Ρις πήρε τον ρόλο του «μικρού Ιρλανδού» ο οποίος δεν τα κατάφερε και πέθανε στη βύθιση του πλοίου μαζί με την αδελφή και τη μητέρα του.

Εμφανίστηκε μόνο σε 3 σκηνές. Η μοναδική ατάκα που είπε ήταν «Τι κάνουμε, μαμά;».

Ωστόσο, παρά την μηδαμινή του συμμετοχή, ο 32χρονος Ρις έχει κερδίσει αρκετά χρήματα από την ταινία.

Αν και ο ίδιος υποστήριξε πως δεν περίμενε να του έρθουν νέες επιταγές, στην εικόνα των 100 δολαρίων χάρηκε και είπε: «ω! Ωραία, 100 δολάρια επιπλέον».

Ο 32χρονος αποκάλυψε στο Business Insider πως έχει εισπράξει συνολικά 30.000 δολάρια. Τον πρώτο καιρό τα ποσά ήταν μεγαλύτερα ενώ πλέον λαμβάνει μερικές εκατοντάδες δολάρια ετησίως.

Δείτε τη συνέντευξή του:

Σχετικές ειδήσεις