«Ψήφισε» Ελλάδα η Κιάρα Φεράνι: Διακοπές στην Μύκονο για την παγκοσμίου φήμης influencer

Οικογενειακές διακοπές στο «Νησί των Ανέμων» για την Κιάρα Φεράνι 

«Ψήφισε» Ελλάδα η Κιάρα Φεράνι: Διακοπές στην Μύκονο για την παγκοσμίου φήμης influencer
1'

Για μια ακόμη χρονιά τα ελληνικά νησιά βρέθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων διάσημων από όλον τον κόσμο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και διάσημοι αθλητές επέλεξαν τη χώρα μας προκειμένου να χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται στη χώρα μας για διακοπές είναι η Κιάρα Φεράνι. Η Ιταλίδα influencer έκανε πριν από λίγες ημέρες μια ανάρτηση στο Instagram και έγραψε πως έρχεται στην Ελλάδα οικογενειακώς για διακοπές χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει το μέρος που θα βρεθεί.

https://www.instagram.com/p/C-LOudioB8l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τελευταίες ημέρες στο Μιλάνο -φτιάχνοντας τη βαλίτσα- έτοιμη για οικογενειακές στιγμές στην Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά η Κιάρα Φεράνι

Τις τελευταίες ώρες η influencer έχει ξεκινήσει να ανεβάζει στιγμιότυπα στο Instagram από τις διακοπές που κάνει με τα παιδιά της, Λεόνε και Βιτόρια στην Ελλάδα, χωρίς όμως να αποκαλύψει ξανά το μέρος που επέλεξε για να χαλαρώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως και το καλοκαίρι του 2023 η Κιάρα Φεράνι είχε ταξιδέψει στη Μύκονο, καθώς εκεί έγινε το bachelorette πάρτι της αδερφής της, Φραντσέσκα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή