Τόρι Σπέλινγκ: Αποφάσισε να κάνει OnlyFans για να πληρώσει το κολλέγιο των παιδιών της

Η επική δήλωση της γνωστής ηθοποιού 

Τόρι Σπέλινγκ: Αποφάσισε να κάνει OnlyFans για να πληρώσει το κολλέγιο των παιδιών της
Invision
2'

Η Tori Spelling αστειεύτηκε πρόσφατα ότι μπορεί να στραφεί στη δημιουργία περιεχομένου για το OnlyFans, για να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρα των πέντε παιδιών της στο κολέγιο.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 1ης Αυγούστου του podcast "MiSPELLING", ο καλεσμένος William Shatner επεσήμανε την οικονομική πρόκληση, όταν πρέπει να στείλεις παιδιά στο σχολείο.

"Έχετε πολλά παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο", δήλωσε ο Shatner.

"Και το πανεπιστήμιο, στο οποίο θα πάνε τελικά, είναι ασυνήθιστα ακριβό. Είναι απλά τρελό."

Η 51χρονη ηθοποιός αναγνώρισε το υψηλό κόστος, αστειευόμενη ότι ίσως χρειαστεί να αρχίσει να δημιουργεί περιεχόμενο για ενήλικες.

«Θα πρέπει να πάω στο OnlyFans για να τους πάω στο κολέγιο», αστειεύτηκε ο Spelling.

Η ηθοποιός του Beverly Hills, 90210 έχει πέντε παιδιά - τον Liam, 17, τη Stella, 16, τη Hattie, 12, τον Finn, 11 και την Beau, 7 ετών- με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Dean McDermott.

Όταν ο William Shatner παραδέχτηκε ότι δεν ήταν εξοικειωμένος με το OnlyFans, η Tori εξήγησε: «Αν είσαι με μπικίνι ή κάτι αποκαλυπτικό, οι άνθρωποι μπορούν να πληρώσουν περισσότερα για να σε βγάλουν μια φωτογραφία με το στήθος σου να φαίνεται».

Στη συνέχεια, ο William παρομοίασε το OnlyFans με μια πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων.

«Λοιπόν, αυτό που λέτε είναι ότι υπάρχει μια εφαρμογή στην οποία μπορείτε να πάτε για οικονομική βοήθεια, όπως το GoFundMe.», συμπλήρωσε ο William.

Η Τόρι Σπέλνγκ σκέφτηκε το OnlyFans, σαν διέξοδο εν μέσω των συνεχιζόμενων οικονομικών της αγώνων.

Τον Μάρτιο, η Τόρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Ντιν, 57 ετών, ζητώντας την αποκλειστική φυσική επιμέλεια και την κοινή νόμιμη επιμέλεια των παιδιών τους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή