Το υπεροπολυτελές σκάφος του Τόμι Χίλφιγκερ στις Κάννες - Αποκλειστικές εικόνες του Newsbomb.gr

Ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr απαθανάτισε το πανέμορφο σκάφος

Το υπεροπολυτελές σκάφος του Τόμι Χίλφιγκερ στις Κάννες - Αποκλειστικές εικόνες του Newsbomb.gr
1'

Το υπερπολυτελές και θηριώδες «FLAG» του διάσημου σχεδιαστή μόδας, Τόμι Χίλφιγκερ, εθεάθη στις Κάννες και ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr το απαθανάτισε!

Το Flag των 62 μέτρων βρίσκεται στην κατοχή του σχεδιαστή από το 2017.

Το Flag κυκλοφόρησε το 2000 από την Feadship (Royal Van Lent). Κατασκευασμένο με χαλύβδινο κύτος και υπερκατασκευή αλουμινίου, το γιοτ επιδεικνύει την εξαιρετική δεξιοτεχνία και τη μηχανική για την οποία είναι γνωστή η Feadship. Η Flag μπορεί να φιλοξενήσει έως και 14 άτομα σε 7 πολυτελείς καμπίνες και έχει πλήρωμα 17 ατόμων για να εξασφαλίσει μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους επιβαίνοντες.

Το γιοτ τροφοδοτείται από 2 κινητήρες , οι οποίοι το ωθούν σε μέγιστη ταχύτητα 16 κόμβων. Με ταχύτητα πλεύσης 15 κόμβων, προσφέρει μια ομαλή και σταθερή οδήγηση. Το Flag έχει εμβέλεια πάνω από 3.000 ναυτικά μίλια, επιτρέποντας μακρινά ταξίδια και εξερεύνηση απομακρυσμένων προορισμών.

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του γιοτ είναι το εξέχον λογότυπο Tommy που εμφανίζεται στο εξωτερικό του, που δείχνει την περήφανη ιδιοκτησία του Tommy Hilfiger και προσθέτει μια μοναδική πινελιά σε αυτό το υπέροχο σκάφος.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή