«Κόλασε» με τους κοιλιακούς της η Ελένη Πετρουλάκη - Η ανάρτηση με μαγιό από παραλία της Κρήτης

Εντυπωσίασε με το καλογυμνασμένο κορμί της η Ελένη Πετρουλάκη
2'

Στα 54 της, η Ελένη Πετρουλάκη «βάζει» κάτω και νεαρά κορίτσια με το σμιλεμένο κορμί της, κάνοντας τους πάντες στην παραλία να χαζεύουν τις άψογες αναλογίες της.

Η γνωστή γυμνάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη και το Σάββατο (3/8) μοιράστηκε στιγμιότυπα από την πανέμορφη παραλία του νησιού που βρέθηκε.

Μεταξύ των φωτογραφιών που ανήρτησε η γνωστή γυμνάστρια, φαίνεται και η ίδια να ποζάρει με το μαγιό της. Συγκεκριμένα, η Ελένη Πετρουλάκη επέλεξε ένα μπικίνι σε καφέ απόχρωση και ένα animal print κιμονό, που αναδείκνυε τέλεια την σιλουέτα της, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Μάλιστα, μέσα από την ανάρτησή της θέλησε να περάσει το μήνυμά της για τα σώματα στην παραλία και την «ντροπή» που αισθάνονται οι γυναίκες αν δεν τηρούν τα «πρότυπα».

Η ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη

«Το post αυτο ειναι με αφορμη καποια μηνυματα σας λογω καλοκαιριου !

Την επόμενη φορά που θα πεις ‘ντρέπομαι για το σώμα μου’, αναρωτήσου μήπως τελικά η ντροπή που νιώθεις, είναι υπό τον έλεγχο σου;

Τι δεν είναι υπό τον έλεγχο μου;

* Ο σωματότυπος μου, τα γονίδια μου, και ο μεταβολισμός που κληρονόμησα
* η γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμενα
* τα γούστα ή/και τα κόμπλεξ των άλλων ανθρώπων
* πολλές φορές η σύγκριση με αλλους !
Τι είναι υπό τον έλεγχο μου;
* πως επιλέγω να διαχειριστώ το σωμα μου (άσκηση, διατροφή, φροντίδα ,καλλυντικη περιποιηση !
* η γνώμη που έχω εγώ για το σώμα μου (αποδοχή των ατελειών μου ) & πως θα τα βελτιωσω και το πώς αντιδρώ στις απόψεις των άλλων για εμένα!

Και το πως ορίζω την προσωπική μου αξία (με μεζούρες, ζυγαριες και μονάδες μέτρησης βάρους; ή με πιο εσωτερικά στοιχεία όπως η ποιότητα του χαρακτήρα μου ,το βάθος της ψυχή μου και την βελτιωση του σωματος μου, της εμφανισης μου με ισορροπια ;» γράφει χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις