Ποιες σειρές θα κάνουν πρώτες  πρεμιέρα στη βραδινή ζώνη

Τα στελέχη θα ρίξουν στην αρένα μέσα στον Σεπτέμβρη τα πρώτα τους δυνατά χαρτιά

Ποιες σειρές θα κάνουν πρώτες  πρεμιέρα στη βραδινή ζώνη
2'

Όλα είναι έτοιμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και οι ιθύνοντες έχουν ξεκινήσει να προγραμματίζουν τις πρώτες επίσημες. Το βάρος πέφτει στην prime time, όπου τα κανάλια ρίχνουν στην αρένα τα δυνατά τους χαρτιά και τους άσους που κρατούν στα χέρια τους.

Όπως φαίνεται, μετά από άτυπη συμφωνία μεταξύ των MEGA, ANT1, ALPHA, STAR, κάποιες από τις πρεμιέρες θα δούμε στις 23 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Reallife, οι παραγωγές μυθοπλασίας «Άγιος Έρωτας», «Grand Hotel», «Γη της Ελιάς», θα κόψουν πρώτες το νήμα και θα βγουν στον αέρα στις 21.00.

Πρόκειται για τα τρία καθημερινά σίριαλ της καινούργιας σεζόν, όπου θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά στους πίνακες της Nielsen.

Το «Grand Hotel» μάς μεταφέρει στην Κηφισιά του 1925. Η ιστορία της εξαφάνισης μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας από ένα πολυτελές ξενοδοχείο και η απρόσμενη άφιξη του αδερφού της που θα κάνει τα πάντα για να μάθει τι της έχει συμβεί, ένας απαγορευμένος έρωτας, ανομολόγητα πάθη και αναπάντεχα εγκλήματα, είναι ο βασικός άξονας της ιστορίας. Σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη, πρωταγωνιστούν οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Καλλιόπη Χάσκα, Κόρα Καρβούνη, Μιχάλης Συριόπουλος, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Τζώρτζια Κουβαράκη. Το σίριαλ βασίζεται στο ισπανικό «Gran Hotel», που σάρωσε και έκανε τον γύρο του κόσμου.

ALPHA χωρίς καθημερινή σειρά… δεν γίνεται! Η Δανάη Παππά, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Καλλιρρόη Μυριαγκού, έρχονται με τον «Άγιο Έρωτα» που βασίζεται στη τηλενουβέλα με τίτλο «Perdona Nuestros Pecados». Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει και μυστικά. Δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί σε αυτό το μέρος. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κάποια είναι πιο έντονα. Βλέμματα παθιασμένα, άλλοτε γεμάτα μίσος, άλλοτε γεμάτα έρωτα. Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Τι γυρεύει σε αυτό τον τόπο ο ιερέας; Για ποια ‘δικαίωση’ μιλά και ποιες δοκιμασίες τον περιμένουν; Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή