«Δίκασε» η Σοφία Βογιατζάκη: «Το #metoo έχασε την ουσία του, ξαφνικά έγιναν όλοι δικηγόροι»

Για το κίνημα #metoo και τα περιστατικά κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο που δημοσιεύτηκαν μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη
1'

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνημα #metoo και τα περιστατικά κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου που έγιναν γνωστά.

«Είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω. Αν έχω να πω καλό ή κακό, θα το πω μπροστά σε όλους, με όποιο τίμημα. Προτιμώ να αναλάβω εγώ το τίμημα αυτού που λέω, παρά να το χρεωθεί η δουλειά. Οπότε, όταν πάει να συμβεί κάτι που δεν μου αρέσει, το λέω. Έτσι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Όσον αφορά το κίνημα #MeToo και τον τρόπο που εξελίχθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο, η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη κουβέντα. Σαφώς καλά έκαναν όλοι και βγήκαν και μίλησαν, αλλά αυτό που ακολούθησε και το πώς διαχειριστήκαμε όλο το υπόλοιπο, με βρίσκει αντίθετη. Δηλαδή το να γίνουν ξαφνικά όλες οι εκπομπές, τα έντυπα και η τηλεόραση, δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόροι και λαϊκό δικαστήριο, με βρίσκει αντίθετη. Έτσι, έχασε την ουσία του και την αξία του να βγαίνεις και να μιλάς ανοιχτά. Έχασε την ιερότητα του. Επίσης χάσαμε και τον μπούσουλα».

Σχετικές ειδήσεις