Βασιλική Μιλλούση: Αποθέωσε τον Λευτέρη Πετρούνια μετά την κατάκτηση του τρίτου ολυμπιακού μεταλλίου

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το τρίτο ολυμπιακό του μετάλλιο και σκόρπισε περηφάνια σε όλους τους Έλληνες
1'

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το τρίτο του ολυμπιακό μετάλλιο και έκανε όλους τους Έλληνες να αναφωνούν απο χθες, Κυριακή (4/8) με περηφάνια το όνομά του.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο και χάλκινος του Τόκιο, κατάφερε να γίνει για τρίτη φορά Ολυμπιονίκης, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι, γράφοντας ιστορία στο άθλημα των κρίκων.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έδωσε σκληρή μάχη με κινητήριο δύναμη την σκέψη της συζύγου του, Βασιλικής Μιλλούση και των δύο κοριτσιών του, της Σοφίας και της Λένιας.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση αποθέωσε τον αγαπημένο της, ενώ δημοσίευσε και 2 φωτογραφίες. Στην πρώτη, η ίδια και ο Λευτέρης Πετρούνιας φαίνονται να δαγκώνουν το μετάλλιο, ενώ στο δεύτερο στιγμιότυπο φαίνεται μόνο ο αθλητής, μετά τη νίκη του.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Βασιλική Μιλλούση έγραψε: «Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στο επίτευγμά σου, μπροστά στη δύναμη σου κάτω από τόσο μεγάλη πίεση, όλος ο κόπος, οι ώρες, το άγχος, η κούραση, όλα για αυτή τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι στιγμές! Είσαι σπουδαίος! Σ’ ευχαριστώ για αυτές τις συγκινήσεις, σ’ ευχαριστώ για το μεγαλύτερο μάθημα δύναμης και στοχοπροσήλωσης που μας δίνεις!».

Σχετικές ειδήσεις