ΣΚΑΪ: Η Φαίη Μαυραγάνη θα λέει «Καλημέρα» τα Σαββατοκύριακα – Πότε κάνει πρεμιέρα

Η Φαίη Μαυραγάνη μετακινείται στην οικογένεια του ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ: Η Φαίη Μαυραγάνη θα λέει «Καλημέρα» τα Σαββατοκύριακα – Πότε κάνει πρεμιέρα
1'

Η αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 είναι γνωστή, εδώ και μήνες, με τα ρεπορτάζ να την θέλουν να μετακινείται στον ΣΚΑΪ. Η Φαίη Μαυραγάνη, κι επίσημα πλέον, ανήκει στο κανάλι του Φαλήρου αναλαμβάνοντας τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Έντεκα χρόνια στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι παράδοση... Ο δωδέκατος είναι... έκπληξη και είναι στον ΣΚΑΪ. Από το Σάββατο 31 Αυγούστου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 05.30, η Φαίη Μαυραγάνη θα μας καλημερίζει από τον ΣΚΑΪ με κύρος, ειδήσεις και χαμόγελο.

Δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στην κοινωνία, ερευνώντας θέματα με πρωταγωνιστή τον / την πολίτη. Εκεί όπου η καρδιά της ενημέρωσης χτυπά δυνατά. Επικαιρότητα, ειδήσεις πριν γίνουν viral στο διαδίκτυο, καλεσμένοι που έχουν κάτι σημαντικό και χρήσιμο να πουν. Παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Η οικονομία αλλιώς... Μια μεγάλη, ζεστή ΚΑΛΗΜΕΡΑ από τη Φαίη Μαυραγάνη έρχεται σύντομα στον ΣΚΑΪ», αναφέρεται στη ανακοίνωση.

Έτσι, η μοναδική εκκρεμότητα του ΣΚΑΪ είναι πλέον το δελτίο τύπου για την έλευση της Μαρίας Αναστασοπούλου που θα βρεθεί στην καθημερινή αρένα και στη ζώνη 12.00-14.00. Η δημοσιογράφος έχει γυρίσει ήδη το τρέιλερ, ενώ πηγαίνει καθημερινά στα γραφεία του Φαλήρου όπου προετοιμάζει το ενημερωτικό μαγκαζίνο.



Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή