Τηλεθέαση: Οι Έλληνες αθλητές φέρνουν σαρωτικά ποσοστά στην ΕΡΤ

Λευτέρης Πετρούνιας και Μίλτος Τεντόγλου καθήλωσαν τους τηλεθεατές…

Τηλεθέαση: Οι Έλληνες αθλητές φέρνουν σαρωτικά ποσοστά στην ΕΡΤ
INTIME SPORTS
1'

Υψηλά νούμερα τηλεθέασης έκαναν, χθες Κυριακή, οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η αρχή έγινε με τον στίβο και το άλμα εις μήκος με τη συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος προκρίθηκε στους τελικούς του αγωνίσματος. Τις προσπάθειες του Έλληνα Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή μετέδωσε η ΕΡΤ2 και έκανε μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο 26,7%, ενώ στους άντρες (18-34) έφτασε το 34,3%. Η τηλεθέαση στο σύνολο έφτασε μέχρι το εντυπωσιακό 37,1%.

Η ΕΡΤ2 μετέδωσε και τον τελικό στους κρίκους. Ο σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο και χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στο κοινό. Ο αγώνας κατέγραψε 21,4% στο σύνολο και έφτασε μέχρι το 36,1%, όπου οι Έλληνες πανηγύρισαν με τον Λευτέρη της Ελλάδας.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των τηλεθεατών είχε ως αποτέλεσμα η ΕΡΤ2 να σημειώσει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, τη χθεσινή ημέρα, με 15,4%.

Ο κρίσιμος αγώνας πόλο γυναικών, μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, το βράδυ, έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 8,5% και στους άντρες (18-34) 13,5%.

Όσον αφορά στη βραδινή εκπομπή «Olympic Nights», που παρουσιάζει κάθε βράδυ ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Ράνιος με όλη τη δράση από τα αθλήματα, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις; Χθες, Κυριακή 4 Αυγούστου, έφτασε το 10,9%.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή