Τηλεθέαση: Οι Έλληνες αθλητές φέρνουν σαρωτικά ποσοστά στην ΕΡΤ

Λευτέρης Πετρούνιας και Μίλτος Τεντόγλου καθήλωσαν τους τηλεθεατές…
INTIME SPORTS
1'

Υψηλά νούμερα τηλεθέασης έκαναν, χθες Κυριακή, οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η αρχή έγινε με τον στίβο και το άλμα εις μήκος με τη συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος προκρίθηκε στους τελικούς του αγωνίσματος. Τις προσπάθειες του Έλληνα Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή μετέδωσε η ΕΡΤ2 και έκανε μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο 26,7%, ενώ στους άντρες (18-34) έφτασε το 34,3%. Η τηλεθέαση στο σύνολο έφτασε μέχρι το εντυπωσιακό 37,1%.

Η ΕΡΤ2 μετέδωσε και τον τελικό στους κρίκους. Ο σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο και χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στο κοινό. Ο αγώνας κατέγραψε 21,4% στο σύνολο και έφτασε μέχρι το 36,1%, όπου οι Έλληνες πανηγύρισαν με τον Λευτέρη της Ελλάδας.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των τηλεθεατών είχε ως αποτέλεσμα η ΕΡΤ2 να σημειώσει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, τη χθεσινή ημέρα, με 15,4%.

Ο κρίσιμος αγώνας πόλο γυναικών, μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, το βράδυ, έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 8,5% και στους άντρες (18-34) 13,5%.

Όσον αφορά στη βραδινή εκπομπή «Olympic Nights», που παρουσιάζει κάθε βράδυ ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Ράνιος με όλη τη δράση από τα αθλήματα, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις; Χθες, Κυριακή 4 Αυγούστου, έφτασε το 10,9%.

Σχετικές ειδήσεις