Κατερίνα Παναγοπούλου: Τραυματισμένη ξεκινά τις διακοπές της

Αποχαιρέτησε για φέτος το τηλεοπτικό κοινό η Κατερίνα Παναγοπούλου
2'

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ολοκλήρωσε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στο δελτίο ειδήσεων στο Mega, το βράδυ της Κυριακής (04/08).

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου αποχαιρέτησε προσωρινά το κοινό, αλλά και τους συνεργάτες της, με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανανεώνοντας το ραντεβού της από Σεπτέμβρη με τους τηλεθεατές.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε, η Κατερίνα Παναγοπούλου αποκάλυψε πως έσπασε το χέρι της, ανεβάζοντας παράλληλα και σχετική φωτογραφία.

«Τελευταίο δελτίο, το ημερολόγιο δείχνει 4/8, σε λίγα λεπτά η σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί! Κλείνοντας την πόρτα του γραφείου γύρισα πίσω να δω όπως πάντα σε fast forward όσα συνέβησαν φέτος και συνειδητοποίησα ξανά πως η ζωή είναι κάτι υπέροχο που τα φέρνει όπως δεν περιμένεις. Δεν σχεδιάζεται, τη ζεις. Και αυτό από μόνο του είναι μαγικό!

Η αφετηρία του Σεπτεμβρίου μοιάζει τόσο μακρινή τώρα που φτάσαμε στο τέλος. Κάποιοι υπέροχοι άνθρωποι ήρθαν, κάποιοι υπέροχοι άνθρωποι έφυγαν, κάποιοι πάντα εδώ. Πως θα είναι του χρόνου; Δεν έχεις πια ιδέα και αυτό από μόνο του αρχίζει να μοιάζει διασκεδαστικό.

Οι διακοπές φέτος ξεκινούν με ένα σπασμένο χέρι (!), παρακάλια στον γιατρό να βάλω για λίγο νάρθηκα ώστε να υπάρξουν διακοπές κ υποσχέσεις πως αμέσως μετά θα κάνουμε την εγχείρηση ή γύψο «ό,τι προτιμάτε εσείς»… Η φωνή του Βασίλη στο ακουστικό: «παιδιά πείτε στην Κατερίνα καλό καλοκαίρι φεύγει διακοπές!» Υπέροχα λόγια από συναδέλφους, ζεστές αγκαλιές, τρυφερές ευχές.. Πόσα ζήσαμε και φέτος. Βαθιά ανάσα και πάμε… Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και θα είναι μαγικό», έγραψε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Σχετικές ειδήσεις