Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Οι πρώτες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών και οι ρόλοι τους

Τη νέα σεζόν η σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά» θα είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια στη βραδινή ζώνη
1'

Μία από τις πολλά υποσχόμενες σειρές της νέας σεζόν θα φέρει τον τίτλο «Η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά». Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, prequel του σίριαλ που είδαμε την περσινή χρονιά, έρχεται για να καθηλώσει. Οι πρώτες πληροφορίες για τους ήρωες έχουν αρχίσει να διαρρέουν και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Μάνη 1710... Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, ο φτερωτός λέοντας, σύμβολο της θαλασσινής πολιτείας, βρυχάται και δείχνει τη δύναμη και την κυριαρχία του. Όμως, πίσω από τα παιχνίδια εξουσίας που εξυφαίνονται, μια ραγισμένη καρδιά θα καεί στην ίδια της τη φλόγα...

Η Πανδώρα Μοντιλιάνι (Μαρία Κίτσου), Ελληνίδα με καταγωγή από την Πάργα, είναι παντρεμένη με τον ρέκτορα (δικαστή) Τζουζέπε Μοντιλιάνι (Μελέτης Ηλίας). Η μετάθεση του άντρα της στο Πόρτο Κάγιο τη δυσαρεστεί, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως είναι το μέρος που θa αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι, Ενετός ρέκτορας, εκτελούσε τα καθήκοντά του στην Πάργα, εκεί όπου γνώρισε και παντρεύτηκε την Πανδώρα. Έχει τη φιλοδοξία να υπηρετήσει στο πλευρό του Δόγη και θεωρεί τη μετάθεσή του στη Μάνη ως υποβιβασμό.

Ο Σίλβιο Εσπόζιτο (Γιώργος Παπαγεωργίου) είναι ο Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο. Ένας στρατιωτικός που συμπεριφέρεται με σεβασμό στους Μανιάτες. Είναι παντρεμένος με τη Ρενάτα (Έλενα Σαλαμπάση). Η Ρενάτα Εσπόζιτο, η νεαρή γυναίκα του Σίλβιο, είναι Ελληνίδα αριστοκρατικής καταγωγής, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κεφαλλονιά. Οι Μανιάτες την αγαπούν και εκείνη είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί τους.

Σχετικές ειδήσεις