Φαίη Σκορδά: Κάνει την έκπληξη με τον τίτλο της εκπομπής της

Η Φαίη Σκορδά έρχεται τη νέα σεζόν για να λέει καλημέρα… αλά ιταλικά

Φαίη Σκορδά
2'

Η αγάπη της για την Ιταλία είναι γνωστή, καθώς εκεί σπούδασε και πέρασε μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής της. Η Φαίη Σκορδά, που έρχεται τη νέα σεζόν στο MEGA με μία ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή, θα λέει καλημέρα στους τηλεθεατές… αλά ιταλικά.

Ο τίτλος της εκπομπής της είναι «Buongiorno» και σίγουρα κάνει την έκπληξη καθώς κανείς δεν το περίμενε. Αυτή την περίοδο, η ξανθιά παρουσιάστρια στελεχώνει το μαγκαζίνο μπροστά και πίσω από τις κάμερες ξεκινώντας με δύο άσους στο μανίκι της: την Άννα Ορφανουδάκη στην αρχισυνταξία και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο πλευρό της.

Τα υπόλοιπα πρόσωπα ακόμη δεν έχουν «κλειδώσει», με τη Νάνσυ Νικολαΐδου να φαίνεται ότι θα έχει τη δική της θέση στο πάνελ και τον Αντρέα Μικρούτσικο να αναλαμβάνει ρόλο σχολιαστή κάποιες ημέρες την εβδομάδα.

https://www.instagram.com/reel/C-SA-lbRVGi/

Πάντως, το μεγάλο κανάλι επενδύει πολύ στη Φαίη Σκορδά και η ανακοίνωση -που στάλθηκε χθες- το αποδεικνύει περίτρανα. «Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση. Πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκορδά επιμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κλασική ψυχαγωγία.

Άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης για όσα συμβαίνουν γύρω μας, διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της αποδεικνύοντας πως οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις μπορούν να είναι προσωπικές. Έχοντας καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με το πρωινό στη μικρή οθόνη, στέκεται με άνεση και δεξιότητα απέναντι σε όσα απασχολούν σήμερα τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον τηλεθεατή γενικότερα. Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν», αναφέρει με τα στελέχη να αποθεώνουν το νέο τους «απόκτημα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή