IQ 160: Η κωμωδία του STAR επιστρέφει – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Το STAR κάνει την έκπληξη και ποντάρει στη μυθοπλασία με «IQ 160» και «Μαύρους Πίνακες»
1'

Το STAR ετοιμάζεται για μία δυνατή σεζόν, με «Φάρμα» στη βραδινή ζώνη και δύο σειρές. Η νέα παραγωγή μυθοπλασίας του STAR με τίτλο «Μαύροι Πίνακες» συναντά τον δεύτερο κύκλο του «IQ 160».

Στα νέα επεισόδια της κωμωδίας, έχουν περάσει έξι μήνες, από τα δραματικά γεγονότα της Ιταλίας. Η Πηνελόπη, διαλυμένη από την προδοσία του πρώην άντρα της, εγκαταλείπει τον Αργύρη και το αστυνομικό σώμα και πιάνει πάλι δουλειά ως καθαρίστρια.

Φαίνεται, όμως, πως δεν μπορεί να μείνει μακριά ούτε από τα μυστήρια, ούτε από τους μπελάδες! Όταν η εργοδότριά της, τής εκμυστηρεύεται ότι κάποιος την απειλεί, εκείνη αναλαμβάνει δράση, αναζητώντας τον ένοχο, αλλά τα πράγματα, πηγαίνουν τελείως στραβά και η Πηνελόπη βρίσκεται κατηγορούμενη για... φόνο! Πώς θα καταφέρει η Μουρίκη να ξεμπλέξει χωρίς τον Καλατζή, στο πλευρό της;

Η αξιαγάπητη, ανατρεπτική Πηνελόπη και ο αυστηρός, τυπολάτρης Αργύρης, με την υπέροχη ομάδα τους αναλαμβάνουν δράση με στόχο να κερδίσουν τον κόσμο.

Μια μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή, γυρισμένη σε φυσικούς χώρους, με πρωταγωνιστές δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, που έχουν αφήσει το προσωπικό τους αποτύπωμα με σπουδαίες ερμηνείες στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, κάνει come back.

Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και γέλιο, σε μια σειρά, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με εξαιρετικούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές!