Γιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού: Ο γιος τους έγινε τριών ετών - Η συγκινητική ανάρτηση

Ο Βουλευτής και Μετεωρολόγος δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγό του και τον μικρό τους, Γιώργο

Γιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού: Ο γιος τους έγινε τριών ετών - Η συγκινητική ανάρτηση
1'

Ο γιος του Γιάννη Καλλιάνου και της Χάρις Δαμιανού κλείνει τα 3 του έτη και οι γονείς του, περήφανοι και ευτυχισμένοι προχώρησαν σε μια τρυφερή ανάρτηση από τη γιορτή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής και Μετεωρολόγος δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγό του και τον μικρό τους, Γιώργο, στέλνοντας τις ευχές του και την αγάπη του στον γιο του.

«Γιωργάκη μας, Χρόνια σου Πολλά ψυχούλα μου! Σήμερα γίνεσαι 3 ετών! Ακριβώς την ίδια ώρα (λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι), πριν από 3 χρόνια, ήρθες στην αγκαλιά μας! Εδώ είμαστε οι τρεις μας, ενωμένοι και γεμάτοι αγάπη, κρατάμε ο ένας τον άλλον δυνατά και βαδίζουμε μαζί στο όνειρο. Είσαι το φως μας, η χαρά μας, και το κίνητρο για κάθε μας βήμα.

Βλέπουμε με περηφάνια πόσο πολύ έχεις μεγαλώσει και εξελιχθεί σε έναν μικρό άνθρωπο γεμάτο καλοσύνη, ζωντάνια και αθωότητα. Κάθε σου βήμα, κάθε σου λέξη, είναι για εμάς ένα δώρο και μια υπενθύμιση του πόσο τυχεροί είμαστε που είμαστε οι γονείς σου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή