Φάνης Μουρατίδης και Γιώργος Θαναηλάκης σε φανταστικές μεταμορφώσεις για τα τρέιλερ του ALPHA

Ο ηθοποιός και ο παρουσιαστής κλέβουν τις εντυπώσεις στα πρώτα τρέιλερ της σεζόν
1'

Το πρόγραμμα του ALPHA ολοκληρώνεται για τη νέα σεζόν και τα πρώτα τρέιλερ είναι στον αέρα. Τα βίντεο που αφορούν στα δύο τηλεπαιχνίδια του σταθμού, «Money Drop» και «Deal», είναι απολαυστικά με τους Φάνη Μουρατίδη και Γιώργο Θαναηλάκη να μεταμορφώνονται.

Ο ηθοποιός θα αναλάβει την παρουσίαση του «Money Drop», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 60 χώρες και έχει χαρίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερούς συμμετέχοντες. Το «Money Drop» αποτελεί το μοναδικό τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες ξεκινούν να παίζουν, έχοντας ήδη στα χέρια τους το έπαθλο των 200.000 ευρώ! Πόσα από αυτά τα χρήματα θα καταφέρουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού; Γνώσεις, καλή συνεργασία και ταχύτητα χρειάζεται το κάθε δίδυμο παικτών που συμμετέχει στο Money Drop. Μόνο 8 ερωτήσεις βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς και το υψηλό χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ. Στο πρώτο τρέιλερ βλέπουμε τον οικοδεσπότη να εμφανίζεται ως… αστροναύτης.

Στη συχνότητα του ALPHA επιστρέφει, όμως, και το πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, το «Deal». Ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού είναι έτοιμος να κάνει το δικό του Deal με τους 22 παίκτες. Γιατί δέχτηκε, όμως, να το παρουσιάσει; Πότε του έγινε η πρόταση και από ποιον; Τι ήταν αυτό που τον έκανε να πεταχτεί απ’ την καρέκλα; Το νέο τρέιλερ βρίσκεται ήδη στον αέρα και δίνει τις απαντήσεις.