Ανθή Φακιδάρη: Aπό την πασαρέλα της Chanel στη Λευκάδα - Το υπερπολυτελές θέρετρο που μένει

Στιγμές χαλάρωσης στη Λευκάδα περνά η Ανθή Φακιδάρη

Ανθή Φακιδάρη: Aπό την πασαρέλα της Chanel στη Λευκάδα - Το  υπερπολυτελές θέρετρο που μένει
1'

Η Ανθή Φακιδάρη, το νεαρό μοντέλο που έχει καταφέρει να «τραβήξει» το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού της μόδας σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και με τόσο μικρή εμπειρία απασχολεί όλο και μεγαλύτερο κοινό.

https://www.instagram.com/p/C47obnYt1xJ/

Η Ανθή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι, έχει ρίζες από την Κρήτη από την πλευρά του πατέρα της και από τα Τρίκαλα από την πλευρά της μητέρας της. Η έδρα της είναι στην Αθήνα, αλλά ταξιδεύει πολύ συχνά στο Παρίσι και το Μιλάνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μεγαλύτερο highlight της πρώτης διετίας της στον χώρο ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όταν περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Chanel, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η Ανθή όμως έχει ήδη συμμετάσχει και σε επιδείξεις άλλων κορυφαίων σχεδιαστών όπως ο Giorgio Αrmani και ο Elie Saab ενώ η Ferrari την επέλεξε πρόσφατα ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της.

https://www.instagram.com/p/C7hFDyrMiHb/

Η 22χρονητο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε επέλεξε να επισκεφθεί τα καταπράσινα νερά του Ιονίου, παραθερίζοντας συγκεκριμένα στη Λευκάδα και στο πιο διάσημο τουριστικό θέρετρο «Crystal Waters Lefkada». Μάλιστα, στα όμορφα stories που ανέβασε η ίδια δείχνει να απολαμβάνει μια από τις πισίνες του ξενοδοχείου και να πίνει καλοκαιρινά κοκτέιλ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή