Η ΕΡΤ σαρώνει σε τηλεθέαση - Έφτασε το 70,7%

Η δημόσια τηλεόραση σαρώνει στους πίνακες της Nielsen
Eurokinissi
1'

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνεχίζονται στο Παρίσι και οι Έλληνες αθλητές χαρίζουν μαγικές στιγμές στο κοινό. Έτσι, η ΕΡΤ κερδίζει το προβάδισμα στην τηλεθέαση και βλέπει εντυπωσιακά ποσοστά στους πίνακες της Nielsen.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, ο χθεσινός αγώνας μπάσκετ μεταξύ Ελλάδας Γερμανίας -που μετέδωσε η ΕΡΤ1- έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 38,4%. Στο δυναμικό κοινό (18-54) κατέγραψε 39,6%, ενώ στους άντρες (18,34) εκτοξεύτηκε στο 70,7%!

Η ΕΡΤ2, που μετέδωσε τον τελικό μήκους του Μίλτου Τεντόγλου, έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 35% ενώ ξεπέρασε το 50% κατά τη διάρκεια των προσπαθειών του Έλληνα άλτη που φόρεσε το χρυσό μετάλλιο. Ο Μίλτος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του και έφερε δάκρυα συγκίνησης στους συμπατριώτες του με το επίτευγμά του.

Ο αγώνας πόλο γυναικών, αντίστοιχα, μεταξύ Ελλάδας-Αυστραλίας -που μετέδωσε η ΕΡΤ3- ξεπέρασε το 11,4%.

Την ίδια στιγμή, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που συντονίζονται κάθε βράδυ με την ΕΡΤ2 για να παρακολουθήσουν την εκπομπή Olympic Nights, που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Ράνιος. Χθες Τρίτη, η εκπομπή έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 16,2% και στις γυναίκες έφτασε το 19,2%.

Σχετικές ειδήσεις