Ναταλία Λιονάκη: Το τραγικό συμβάν που την οδήγησε στο μοναστήρι και η σχέση της με γνωστό ηθοποιό

Η πανέμορφη ηθοποιός εγκατέλειψε την κοσμική ζωή και από το 2009 είναι μοναχή

Ναταλία Λιονάκη: Το τραγικό συμβάν που την οδήγησε στο μοναστήρι και η σχέση της με γνωστό ηθοποιό
3'

Υπήρξε μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της που λάτρεψε το κοινό στην μικρή και την μεγάλη οθόνη.

Τα κόκκινα μαλλιά, τα μεγάλα πράσινα μάτια και το εκφραστικό βλέμμα έκαναν την καλλονή ηθοποιό να ξεχωρίσει με την ιδιαίτερη ομορφιά της και να γίνει, σε συνδυασμό με το ταλέντο της, πολύ γρήγορα πωταγωνίστρια.

Μία μεγάλη καριέρα ανοιγόταν μπροστά στην 32χρονη Ναταλία, όταν ξαφνικά πήρε την απόφαση να τα «τινάξει» όλα στον «αέρα» και να στραφεί στον μοναχισμό.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν τη σεζόν 2008 – 2009 όταν πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά «40 Κύματα» στον ANT1.

Εκείνη τη χρονιά πήρε την απόφαση να αλλάξει τα πάντα. Το 2009 μπήκε σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, αλλά μετά από μισό χρόνο επιστρέφει σπίτι της ύστερα από πιέσεις που δέχθηκε από την οικογένειά της.

Ωστόσο αυτή η απόφαση δεν κράτησε για πολύ, καθώς το 2012 αποφασίζει να αφήσει μία για πάντα τα εγκόσμια και το 2017 γίνεται επίσημα καλόγρια.

Ναταλία Λιονάκη: Ο άνδρας που «στιγμάτισε» την ζωή της

Η Ναταλία Λιονάκη έζησε ένα δυνατό έρωτα με τον Κώστα Καραδήμα, ο οποίος λίγο μετά το τέλος της σχέσης τους βρέθηκε νεκρός σε είσοδο πολυκατοικίας. Παρά τον χωρισμό τους, η αγάπη των δύο δεν είχε σβήσει και το τραγικό γεγονός «βύθισε» στην θλίψη την καλλονή ηθοποιό.

Αμέσως μετά, ακολούθησε μια σειρά αποκαλύψεων που οδήγησαν στη σύλληψη ενός αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού για τον θάνατο του Κώστα Καραδήμα.

Πολλοί υποστήριξαν, ότι ο θάνατος του πρώην συντρόφου της ήταν ο λόγος που την οδήγησε να κλειστεί σε μοναστήρι, ένα σενάριο που μοιάζει αληθινό, λόγω της δυνατής σχέσης των δυο.

Όσο και αν η μητέρα της κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει η κόρη της στα εγκόσμια, τελικά δεν τα κατάφερε.

Σήμερα η Ναταλία μετά τη χειροτονία της σε Μοναχή Φεβρωνία σε τελετή στην Κένυα, έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στον Θεό, χωρίς να θέλει να θυμάται τίποτα από την προηγούμενη ζωή της.

Η σχέση της δημοφιλή ηθοποιό

Ο Κώστας Καραδήμας δεν ήταν ο μόνος έρωτας της Ναταλίας Λιονάκη, αφού η ηθοποιός υπήρξε ζευγάρι για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον επίσης ηθοποιό, Μάριο Ιορδάνου.

Όταν η πρώην αγαπημένη του, επέλεξε τον δρόμο του μοναχισμού, ο Μάριος Ιορδάνου είχε επιλέξει το δρόμο της σιωπής στο βομβαρδισμό των δημοσιογράφων για μία συνέντευξη έστω για μία δήλωση.

Σήμερα ο Μάριος Ιορδάνου είναι παντρεμένος με τη Σοφία Καζαντζιάν από το 2014 με την οποία είναι μαζί από το 2008. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια λιτή τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν στο περιοδικό PEOPLE για τη Ναταλία Λιονάκη και την απόφασή της να στραφεί στο Θεό.

Ο Μάριος Ιορδάνου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και για το δρόμο που ακολουθεί. Καθένας μόνος του διαγράφει την πορεία του. Αυτό το θέμα, όμως, ανήκει στο παρελθόν και τώρα ζω κάτι πραγματικά πολύ όμορφο, το οποίος τιμώ και σέβομαι».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
21:20ΑΠΟΨΕΙΣ

Ταξιδιάρικα όνειρα