Grand Hotel: Οι ηθοποιοί μεταμορφώνονται για τη σειρά εποχής (vid)

Η νέα μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 θα συζητηθεί…
1'

Στον ΑΝΤ1, το κοινό θα παρακολουθήσει το περιβόητο «Grand Hotel». Πρόκειται για τη μεταφορά του ισπανικού φορμάτ, που σάρωσε και έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η υπόθεση μάς μεταφέρει στην Κηφισιά του 1925. Η ιστορία της εξαφάνισης μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας από ένα πολυτελές ξενοδοχείο και η απρόσμενη άφιξη του αδερφού της που θα κάνει τα πάντα για να μάθει τι της έχει συμβεί, ένας απαγορευμένος έρωτας, ανομολόγητα πάθη και αναπάντεχα εγκλήματα, είναι ο βασικός άξονας της ιστορίας. Σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη, πρωταγωνιστούν οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Καλλιόπη Χάσκα, Κόρα Καρβούνη, Μιχάλης Συριόπουλος, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Τζώρτζια Κουβαράκη.

Εδώ και λίγες ώρες, μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου οι συντελεστές δείχνουν τη μεταμόρφωση των ηθοποιών για τις ανάγκες των ρόλων.

Αν και οι πληροφορίες διαρρέουν σιγά σιγά, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θα αναλάβει τον ρόλο του αστυνομικού που θα εξιχνιάσει κάθε μυστήριο στο Grand Hotel. Όπως είπε, σε δηλώσεις, η χαρά του είναι μεγάλη που θα υποδυθεί έναν αστυνομικό, έναν ρόλο «καλού» μετά τον «κακό» στο Ναυάγιο. Ο Τάσος Νούσιας θα υποδυθεί έναν άνθρωπο με υψηλό αξιακό κώδικα, που αγωνίζεται για όλους και προέρχεται από τις κοινότητες των προσφύγων που κατέκλυσαν την Αθήνα μετά τη Μικρασιατική καταστροφή. Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα ενσαρκώσει την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, ενώ η Καλλιόπη Χάσκα μία από τις κόρες της. Τον ρόλο της άλλης κόρης θα κρατήσει η Τζώρτζια Κουβαράκη, η οποία διεκδικεί το ξενοδοχείο πολύ δυναμικά.

Σχετικές ειδήσεις