Συγκλονίζει η Σάγια: «Τρόμαξα όταν ήρθα στο ελληνικό σχολείο, έπεφταν οι τοίχοι πάνω μας»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σάγια για τα σχολικά της χρόνια
2'

Συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» παραχώρησε η Σάγια, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, αλλά και για τις δυσκολίες προσαρμογής που είχε στην εφηβεία όταν ήρθε στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάγια εξήγησε αρχικά ότι «είμαι ένας άνθρωπος που πάντα ήθελε να έχει καλλιτεχνική ελευθερία και ταυτότητα διότι έχω επαναστατικό χαρακτήρα. Θέλω πάντα να κάνω τη διαφορά και να προσφέρω κάτι μοναδικό και διαφορετικό στον χώρο της μουσικής. Με εφαλτήριο αυτή την δική μου δισκογραφική εταιρεία λοιπόν, τη Slay House Records, μπορώ να κάνω νέα καλλιτεχνικά βήματα και στο κοντινό μέλλον να δώσω την ευκαιρία σε νέα ανερχόμενα ταλέντα να δείξουν τη μοναδικότητα τους».

«Από τη δική μου εταιρεία θα βγουν δυο remix του «Τι είχα, τι έχασα» – το ένα είναι του Christos Fourkis και το άλλο του Vsag, το οποίο επιλέχθηκε για να μπει σε συλλογή του Buddha Bar και είναι κάτι που το λέω για πρώτη φορά δημοσίως», πρόσθεσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τον ερχομό πριν αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, δε, η Σάγια τόνισε πως «όλα ήταν τόσο διαφορετικά από ό,τι είχα συνηθίσει. Είχα να αντιμετωπίσω μια τελείως διαφορετική νοοτροπία και να μάθω μια ακόμα γλώσσα – ενώ μέχρι τα 11 χρόνια μου είχα ήδη μάθει τρεις. Αυτό που με σόκαρε ήταν οι σχολικές εγκαταστάσεις, επειδή στη Σουηδία είχαμε ένα άλλο επίπεδο στα σχολεία και στις δημόσιες εγκαταστάσεις. Την πρώτη μέρα στο σχολείο τρόμαξα από τους τοίχους που έπεφταν, τα σκουριασμένα θρανία και τον τρόπο εκπαίδευσης. Ήταν μια κατάσταση πρωτόγνωρη για μένα. Από την άλλη, η ελληνική κουλτούρα και ιστορία πάντοτε με μάγευαν».

Σχετικές ειδήσεις