ΣΚΑΪ: Έτσι διαμορφώνεται το νέο πρόγραμμα μετά τις μεταγραφές

Το κανάλι κλείνει εκκρεμότητες και ετοιμάζεται για μία δυνατή χρονιά

ΣΚΑΪ: Έτσι διαμορφώνεται το νέο πρόγραμμα μετά τις μεταγραφές
3'

Για διακοπές ετοιμάζονται τα στελέχη του ΣΚΑΪ, καθώς το νέο πρόγραμμα είναι έτοιμο! Τις τελευταίες ημέρες είδαμε τις ανακοινώσεις για τις δύο μεταγραφές του καναλιού, με τη Μαρία Αναστασοπούλου και τη Φαίη Μαυραγάνη να βρίσκονται πλέον στην οικογένεια του Φαλήρου.

Τα πρωινά θα είναι γεμάτα ενημέρωση. «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» παραμένουν πιστοί στο καθημερινό ραντεβού τους με το κοινό, ενώ η πρωινή ζώνη εμπλουτίζεται με τη Μαρία Αναστασοπούλου, που καταφτάνει από τον ΑΝΤ1 στα γνωστά της λημέρια. Η δημοσιογράφος θα αναλάβει τη ζώνη 11.40-14.00 με τον Άρη Πορτοσάλτε και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συσκέψεις για το περιεχόμενο. Στη ζώνη του Σαββατοκύριακου προσγειώνεται και η έγκριτη δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη, για να αναλάβει δική της εκπομπή και να λέει την πρώτη «Καλημέρα» στις 05.30.

Από την ενημέρωση… ο ΣΚΑΪ μεταπηδά σε ριάλιτι, σόου και τηλεπαιχνίδια. Συγκεκριμένα, έχει ληφθεί η απόφαση και βρίσκεται στον αέρα το τρέιλερ συμμετοχών για το «My style rocks» που αναμένεται να είναι στη μεσημεριανή παρέα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Κατερίνα Καραβάτου θα βρεθεί στην καρέκλα της κεντρικής παρουσιάστριας με τους Στέλιο Κουδουνάρη, Γιώργο Καράβα και Έλενα Χριστοπούλου να αποτελούν τη νέα επιτροπή. Το πρόγραμμα θα βγαίνει στον αέρα στις 16.15, παίρνοντας το lead in από το φορμάτ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Κάθε απόγευμα, στις 18.45, θα προβάλλεται το νέο τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Το πρότζεκτ έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου κι έρχεται εντελώς συναρπαστικό τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ!

Prime time… διά χειρός Ατζούν Ιλιτζαλί

Η βραδινή ζώνη πάντα μονοπωλεί το ενδιαφέρον και στην περίπτωση του Φαλήρου δεν αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αναλάβει ξανά δράση, με το «Voice» να βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα προγράμματα που επιθυμούν να επαναφέρουν.

Με επίσημη ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ γνωστοποίησε ότι το «Tempting Fortune» έρχεται στο νέο πρόγραμμα. Το πιο πρωτοποριακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας έρχεται το φθινόπωρο στην Ελλάδα, μέσα από την τηλεοπτική οθόνη και υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο δελεαστικές προκλήσεις. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του αναλαμβάνει να παρουσιάσει το πιο καινοτόμο ριάλιτι, ένα show που συνδυάζει την περιπέτεια με τη στρατηγική, την αντοχή με την πρόκληση… 12 διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν ένα απαιτητικό ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή τους 300.000 ευρώ. Θα προχωρήσουν βήμα βήμα και θα συναντήσουν παγίδες και δυσκολίες, που θα τους ωθήσουν στα όριά τους. Κυρίως θα αντιμετωπίσουν ελκυστικούς πειρασμούς, τους οποίους μπορούν να «αγοράσουν» αλλά θα τους… στοιχίσουν ακριβά.

ΣΚΑΪ σημαίνει επιβίωση. Στα σκαριά, εκτός του προαναφερθέντος, βρίσκεται το «Exatlon». Πρόκειται για ένα αγωνιστικό ριάλιτι το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως στη Βραζιλία, στη Ρουμανία, στο Μεξικό, και έχει σαρώσει σε τηλεθέαση.

Το «Cash Kitchen» είναι ένα από τα προγράμματα του καναλιού του Φαλήρου που... θα μας βάλει στην κουζίνα. Πρόκειται για ένα μαγειρικό φορμάτ, όπου 12 παίκτες θα βάλουν όλη την αγάπη και το μαγειρικό τους ταλέντο για να κερδίσουν τους κριτές, τον παρουσιαστή και το κοινό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή