Drake: Αποκάλυψε ότι το τραγούδι του «Too Good» είναι για την Σερένα Γουίλιαμς

Οι δύο τους έβγαιναν για μια σύντομη χρονική περίοδο 

Drake: Αποκάλυψε ότι το τραγούδι του «Too Good» είναι για την Σερένα Γουίλιαμς
2'

Ο καναδός rapper Drake παραδέχτηκε πως έγραψε το τραγούδι - επιτυχία του με τίτλο «Too Good» για την Σερένα Γούιλιαμς.

Ειδικότερα, σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ο 37χρονος καλλιτέχνης φαίνεται να συνομιλεί με τη μητέρα του και αναφέρει πως έμπνευση πίσω από αυτό το κομμάτι ήταν η διάσημη τενίστρια.

«Αυτό το κομμάτι αφορά εμένα και τη Σερένα», ακούγεται να λέει ο Drake και συνεχίζει: «Είναι αστείο, γιατί όταν γράφω κομμάτια για γυναίκες, φτιάχνω τραγούδια αφιερωμένα σε αυτές. Οπότε, ξέρω ακριβώς τι είδους τραγούδια να κάνω».

Στη συνέχεια ο Drake λέει πως η Γουίλιαμς δεν θα τον μισούσε ποτέ για αυτό το κομμάτι: «Αν πρόκειται να μιλήσω για αυτές, τουλάχιστον θα τους κάνω το χατίρι να τους κάνω ένα τραγούδι που τους αρέσει. Ξέρω πολύ καλά τη Σερένα και γνωρίζω ότι θα το ακούσει, αλλά επίσης δεν θα με μισήσει για αυτό γιατί είναι κουλ», ανέφερε.

Όταν η μητέρα του τον ρώτησε αν η Σερένα «έβγαινε με κάποιον άλλο», ο ράπερ απάντησε γρήγορα: «Δεν ξέρω, μαμά».

Ο καλλιτέχνης και η τενίστρια ήταν για πολύ λίγο ζευγάρι το 2011, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν το παραδέχτηκε ποτέ δημόσια. Το ειδύλλιο τους βέβαια έχει επιβεβαιωθεί από πολλά άτομα από το περιβάλλον τους. Αν και η σχέση τους δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι.

Ακούστε το «Τοο Good»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή