Η «Μάγισσα» και «VIΠ Καλά Γεράματα» - Νέες φωτογραφίες και βίντεο από τις σειρές του ΑΝΤ1

Οι νέες παραγωγές του ANT1 ετοιμάζονται πυρετωδώς για την ερχόμενη χρονιά…
2'

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 φουλάρουν τις μηχανές για τη νέα σεζόν, προκειμένου οι σειρές να βγουν στον αέρα τη σωστή στιγμή. Έτσι, δίνονται στη δημοσιότητα ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες, πληροφορίες, βίντεο, μεγαλώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

«Η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά» θα απασχολήσει τους λάτρεις των σειρών εποχής. Γνωρίζοντας καλύτερα τους ήρωες, καταλαβαίνουμε ότι το σενάριο και η σκηνοθεσία θα μάς σαγηνεύσουν. Στη Μάνη του 1710, στην ατέρμονη πάλη για δύναμη και επιρροή, μια απρόβλεπτη σύγκρουση γεννιέται. Η σύγκρουση του ορατού κόσμου με τον αόρατο, της πραγματικότητας με τη φαντασία, της πίστης με την αμφιβολία. Η Λεώνη, πλανόδια ηθοποιός, τριγυρνάει με τον θίασό της σε πόλεις και χωριά. Η συνάντησή της με την Πανδώρα θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Αντόνιο Ρούσσο, Ιησουίτης μοναχός, έρχεται στο Πόρτο Κάγιο ως απεσταλμένος του Τάγματός του για να επηρεάσει τους κατοίκους θετικά ως προς τον Καθολικισμό. Όμως, ο σκοπός της άφιξής του και το παρελθόν του κρύβουν πολλά περισσότερα. Τον ρόλο της Λεώνης ενσαρκώνει η Γιούλικα Σκαφιδά, ενώ τον ρόλο του Αντόνιο ενσαρκώνει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο ΑΝΤ1, όμως, θα έχει και μία δυνατή κωμική σειρά με τίτλο «VIΠ καλά γεράματα». Μία αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, έρχεται σε ένα γηροκομείο... σκέτη τρέλα! To Buona Mattina δεν θυµίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκοµείο. Οι φροντιστές είναι φίλοι µε τους φιλοξενούμενους, τα δωμάτια είναι λαμπερά και το γρασίδι είναι πάντα πράσινο – ίσως µετά από µερικά cocktail και... ροζ! Είναι ένας πολυτελής παράδεισος για τους απόμαχους της... καλής ζωής και έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για όλα τα «παλιά μοντέλα» που θέλουν να περνάνε καλά. Τάσος Χαλκιάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας, Αλέξανδρος Τωμαδάκης, Λυδία Φωτοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, Ελένη Κρίτα, ετοιμάζονται να σκορπίσουν γέλιο όπως μαρτυρά και το τρέιλερ.