Ελεάνα Παπαϊώαννου: «Μεγάλος καλλιτέχνης ο Νότης Σφακιανάκης, μπροστά από την εποχή του»

«Έχω βιώσει δύσκολες στιγμές και σαν μαμά έχω μεγαλύτερη ευαισθησία από ό,τι στο παρελθόν», είπε μεταξύ άλλων η Ελεάνα Παπαϊώαννου
1'

Η Ελεάνα Παπαϊώαννου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer's Cool» για την βαθιά εκτίμηση που τρέφει για το Νότη Σφακιανάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή για τη μητρότητα που βιώνει, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία του “σ' αγαπώ πολύ” και της υπερβολικής αγκαλιάς και καλό είναι να μην είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας. Οι γονείς αυτής της γενιάς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τρομερά πράγματα που οι δικοί μας γονείς δεν τα είχαν στο μυαλό τους».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Θεό, η Ελεάννα Παπαϊωάννου τόνισε: «Έχω πολύ στενή σχέση από πολύ μικρή και έγινε πιο στενή από τότε που έγινα μαμά. Καλό είναι να μην μας συμβαίνουν δύσκολες καταστάσεις για να έρθουμε πιο κοντά στον Θεό».

Και πρόσθεσε: «Έχω βιώσει δύσκολες στιγμές και σαν μαμά έχω μεγαλύτερη ευαισθησία από ό,τι στο παρελθόν».

Όσο για τον Νότη Σφακιανάκη, ανέφερε: «Υπάρχει μία γλυκιά σχέση, πολύ αγαπησιάρικη. Τον εκτιμώ βαθιά, τον θεωρώ μεγάλο καλλιτέχνη, μπροστά από την εποχή του, πολύ σοβαρό και πολύ παρεξηγημένο. Αυτοί που τον ακολουθούν μπορούν να με καταλάβουν».