Μαντώ Γαστεράτου: Το ξεχωριστό πάρτυ γενεθλίων της κόρης της στο μαιευτήριο

Στο μαιευτήριο νοσηλεύεται η Μαντώ Γαστεράτου διανύοντας την τρίτη εγκυμοσύνη της

Μαντώ Γαστεράτου: Το ξεχωριστό πάρτυ γενεθλίων της κόρης της στο μαιευτήριο
2'

Με ξεχωριστό τρόπο γιόρτασε η Μαντώ Γαστεράτου τα γενέθλια της δεύτερης κόρης της, ενώ η ίδια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο διανύοντας την τρίτη εγκυμοσύνη της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή την τόσο όμορφη αλλά συγχρόνως και δύσκολη στιγμή της μιας και προφανώς αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει.

Με το μήνυμά της, όμως, έδωσε μαθήματα ζωής, επισημαίνοντας την απρόσμενη τροπή που μπορεί να πάρουν τα πράγματα κάποια στιγμή την οποία όλοι θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με θάρρος και επιμονή για να πάμε παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/C-aKfv8Inhm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου όπου νοσηλεύεται όπου γιόρτασαν οικογενειακώς τα γενέθλια της μικρής Κυβέλης και έγραψε στη λεζάντα:

«Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια ακριβώς γεννήθηκε η μοναδική μου! 2 χρόνια γεμάτα γλύκα, περιπέτειες, χαρές, αγωνίες, δυσκολίες...

Έτσι είναι η ζωή άλλωστε, όλα τα έχει και τα εύκολα και τα δύσκολα και τα καλά και τα κακά...

Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται κάνεις την κάθε κατάσταση.

Βρίσκομαι λίγο εσπευσμένα στο @mitera.gr εδώ που γεννήθηκαν τα δύο μου παιδάκια και εδώ που περιμένω να έρθει με ασφάλεια σε λίγους μήνες το μικρότερο λουλούδι μας.

Όλα είναι καλά ευτυχώς τώρα! Αυτό που έχω μόνο να πω σε όλους μα πρώτα απ' όλα στον εαυτό μου, είναι να εκτιμούμε την κάθε στιγμή! Τις όμορφες και ευχάριστες στιγμές γιατί μας δίνουν χαρά, ελπίδα, νόημα και δύναμη για να προχωράμε σ αυτή την ζωή και τις δύσκολες και αγχωτικές για να παίρνουμε γνώση, σοφία και μαθήματα συνειδητότητας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή