Τέλος το καλοκαίρι για την Χριστίνα Μπόμπα - Η απόκαλυψη που έκανε μέσα από τα social media

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα στους διαδικτυακούς της φίλους

Τέλος το καλοκαίρι για την Χριστίνα Μπόμπα - Η απόκαλυψη που έκανε μέσα από τα social media
1'

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Νάξο έκαναν για δύο μήνες η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Αφού απορρόφησαν αρκετή βιταμίνη D για το υπόλοιπο καλοκαιριού, η οικογένεια αποφάσισε να κάνει εναλλακτικές διακοπές μέσα στον Αύγουστο, πήγαινοντας σε έναν προορισμό με πιο ψυχρό κλίμα.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης (8/8) η Χριστίνα Μπόμπα αποχαιρέτησε μαζί με τις μικρές της τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς από σήμερα ξεκινάει το μεγάλο ταξίδι του με τον Γιώργο Μαυρίδη για το World Party.

Η γνωστή influencer μάλιστα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως για εκείνη και τις μικρές της τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές, αφού τώρα ετοιμάζουν μια απόδραση σε πιο κρύο μέρος.

https://www.instagram.com/p/C-aTHsiqff5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με το λευκό μπικίνι της στην παραλία.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Μάλλον οι τελευταίες μου φωτογραφίες από την παραλία για φέτος, γιατί ετοιμαζόμαστε μαμά και κόρες για πιο κρύες περιπέτειες».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή