Κουρτίδου-Σεβδικαλής: Παντρεύτηκαν άρον-άρον: «Δεν κρατιόμασταν!»

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής το πήραν απόφαση και ένωσαν για πάντα τις ζωές τους
1'

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και μοιράστηκαν τα ευχάριστα νέα από ανάρτησή τους στο Instagram.

«08/08! Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα... και επίσημα πλέον! ❤️ Το αποφασίσαμε κυριοκεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες! ? Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά.
Γιατί έτσι είναι η αγάπη , απλή, χωρίς ερωτηματικά.
Απλά εγώ & εσύ! ??‍♀??? #happilyeverafter», έγραψαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Σεβδικαλής είχε κάνει πρόταση γάμου ξαφνικά και αιφνιδιάζοντας την αγαπημένη του στη σκηνή του J2US και όπως είχαν αποφασίσει και οι δύο, ο γάμος θα γινόταν το 2025 προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Όμως, τελικά, αποφάσισαν μόνοι τους, χωρίς να το γνωρίζουν ούτε οι γονείς τους, να παντρευτούν τη σημερινή μέρα καθώς όπως είπαν είναι πολλά οχτάρια μαζεμένα, που ως γνωστόν ως αριθμός συμβολίζει το άπειρο, όπως είναι και η αγάπη τους που όπως λένε, δεν θα τελειώσει ποτέ. Δείτε το υπέροχο βίντεο με την ανακοίνωσή τους: